Από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν φήμες ότι η δημοφιλής σειρά «Έτερος Εγώ» θα γίνει σύντομα η πρώτη ελληνική σειρά που θα αγοράσει το Netflix.

Έκτοτε δεν υπήρξε κάποια επίσημη πηγή που να διαψεύδει ή να επιβεβαιώνει τις φήμες, μέχρι χθες, που ο δημιουργός Σωτήρης Τσαφούλιας βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή και ρωτήθηκε για το αν οι φήμες ισχύουν.

Θα πάει τελικά το «Έτερος Εγώ» στο Netflix;

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας λέει ότι είναι πολύ πιθανό σύντομα να έχουμε ευχάριστα νέα και η σειρά ενδεχομένως να πάει στο Netflix. «Είμαστε σε συζητήσεις αλλά μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχουμε ευχάριστα νέα. Μπορώ να πω μόνο ότι είμαστε σε συζητήσεις για να ταξιδέψει το «Έτερος Εγώ» στο εξωτερικό».

Τα προβλήματα που δημιουργούνται εξαιτίας του κορωνοϊού

Μάλιστα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας, δε δίστασε να παραδεχτεί πως τώρα, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, υπάρχουν αρκετά προβλήματα στα γυρίσματα ενώ αποκαλύπτει ότι έχει «περάσει» κι αυτός από τη σειρά.

«Λόγω κορωνοϊού σε λίγο καιρό θα ζητάμε κασκαντέρ όχι για τις σκηνές δράσης, αλλά όπου υπάρχει φιλί» δήλωσε συγκεκριμένα μιλώντας σε εκπομπή του Star και στη συνέχεια αποκάλυψε «Μας κρέμασε ο κομπάρσος και έκανα τον πορτιέρη στον πρώτο κύκλο της σειράς».

Αυτήν τη στιγμή η παραγωγή του «Έτερος Εγώ» βρίσκεται στη διαδικασία για τον τρίτο κύκλο της σειράς που θα έχει τον τίτλο «Νέμεσις».

Οι Έλληνες συγγραφείς και τα νέα project

Όσον αφορά τους Έλληνες συγγραφείς και νέα project ο κ. Τσαφούλιας σημείωσε «Έχουμε πολύ καλούς συγγραφείς στην Ελλάδα. Μπορούμε να πράξουμε πρωτογενές υλικό μυθοπλασίας πάρα πολύ εύκολα. Έχουν ανοίξει οι δρόμοι για να γίνονται δουλειές που δεν θα είναι από το εξωτερικό, είτε μεταγλωττίσεις, είτε διασκευές. Δεν είμαι υπέρ της άποψης ότι έκανα ένα καλό θρίλερ, θα κάνω μόνο θρίλερ. Πρέπει να γνωρίζεις τα πάντα και είμαι ανοιχτός σε νέα project, εφόσον υπάρχουν οι συνθήκες».

Ερωτηθής για ηθοποιούς που θα ήθελε να δει σε ρόλους του «Έτερος Εγώ» ο Σωτήρης Τσαφούλιας απάντησε «Ένας ηθοποιός που έχω συνεργαστεί στην πρώτη μου ταινία (Κοινός Παρανομαστής) και θα ήθελα να τον δω σε ρόλο δολοφόνου είναι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης», αποκάλυψε ο σκηνοθέτης και έπειτα έκανε ανοιχτή πρόταση στον Κρατερό Κατσούλη: «Έχω στο μυαλό μου τον Κρατερό για τη «Νέμεση». Όταν θα έρθει η ώρα, μακάρι να συνεργαστούμε. Θα χαρώ πολύ».

Λίγο πριν το ελληνικό θρίλερ, διάβασε εδώ για το νέο κατασκοπικό θρίλερ της Gal Gadot που αγόρασε το Netflix:

https://radar.gr/article/62128/to-netflix-agorase-to-neo-kataskopiko-thriler-tis-gal-gadot