Καλεσμένη της εκπομπής «The 2Night show» ήταν το βράδυ της Τρίτης η Υρώ Μανέ. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το πρώτο σίριαλ στο οποίο πρωταγωνίστησε, για την κόρη της αλλά και για τον ποδοσφαιριστή της ΛίβερπουλΣαντιό Μανέ.

Υρώ Μανέ: «Ο Σαντιό Μανέ είναι…το σκουρόχρωμο ξαδερφάκι μου»

Ειδικότερα, η Υρώ Μανέ σημείωσε αρχικά πως «το Μανέ είναι το πραγματικό μου επώνυμο και ελληνικότατο».

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, η ηθοποιός πρόσθεσε με χιούμορ «ναι, είναι το σκουρόχρωμο ξαδελφάκι μου! Καταπληκτικός, υπέροχος ποδοσφαιριστής. Τον ξέρω, πως δεν τον ξέρω… Αφού μου στέλνανε φοβερά αστεία στα social media» πρόσθεσε η ηθοποιός.

«To επίθετο μου προέρχεται από την Γαλλία. Μπορεί και ο ποδοσφαιριστής να είναι γαλλικής καταγωγής. Το επίθετο είναι από τις αποικίες. Έχει δύο περιπτώσεις. Η μία είναι πως είναι γαλλικό και η άλλη είναι, επειδή έχουμε καταγωγή από την Χίο, πως οι Γενουάτες είχαν το ιταλικό Μανέσι. Λένε, τώρα, ότι το έκοψε και υπήρχε μια σύντμηση του ονόματος και κατέληξε εκεί».

«Χωρίς την κόρη μου, θα ήταν διαφορετική η ζωή»

«Θα ήταν τελείως διαφορετική η ζωή αν δεν υπήρχε η κόρη μου. Εκεί συμπυκνώνεται το άπαν. Έχω μια πορεία πολύ καλή, ο κόσμος με έχει τιμήσει με την αγάπη του, έχω ευτυχήσει που έκανα καλές δουλειές, αλλά όλα εκεί γυρίζουν. Όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου και κλειδώνουν σκέψεις και αξίες, ανοίγονται άλλοι δρόμοι. Θα μου άρεσε πολύ να ακούσω τη λέξη «γιαγιά». Η κόρη μου είναι 23 ετών, θα επιλέξει τι θα κάνει στη ζωή της εκείνη», είπε χαρακτηριστικά η Υρώ Μανέ στο πλατό του «the 2Night show» για την κόρη της που είναι χορεύτρια και η ίδια την υποστηρίζει.

Υρώ Μανέ

Η υποκριτική

Η Υρώ Μανέ έχει συνεργαστεί με «ηθοποιούς – θρύλους» όπως με ο Σωτήρης Μουστάκας, ο Σπύρος Καλογήρου κ.ά.

«Δεν έζησα θεατρικά μαζί τους, η εμπειρία ήταν υπέροχη. Έχω πολύ ωραία μνήμη. Είχα γνωρίσει την Καλουτά, τη Ρένα Βλαχοπούλου σε κάποια εκδήλωση. Δεν είχα την τύχη να γνωρίσω πολλούς ανθρώπους».

Όπως η ίδια αναφέρει η καρδιά της χτυπάει στο θέατρο και θεωρεί ότι έχει κάνει μια καλή πορεία εκεί. «Δεν είναι ωραίο έναν ηθοποιό να τον γνωρίζεις μόνο από έναν τομέα. Είναι μονοδιάστατο. Έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη αν τον δεις παντού. Κινηματογράφο έκανα μόνο μια φορά όταν ξεκίναγα. Οι άνθρωποι του σινεμά έχουν τη μυθολογία ότι όποιοι έχουν κάνει τηλεόραση είναι διαφορετικοί. Έχουν διαχωριστικές γραμμές. Θεωρούν ότι αυτός είναι λίγο «καμένος». Υπάρχουν δύο περιπτώσεις, σαν να βλέπεις μια τηλεοπτική εικόνα στο σινεμά και η άλλη μια ακραία εικόνα που ο θεατής δεν την καταλαβαίνει».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις  από την Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.