«Έφυγε» από την ζωή ο δημοσιογράφος Αντώνης Σκυλλάκος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Ποντίκι», o δημοσιογράφος πέθανε το πρωί της Παρασκευής στο νοσοκομείο Metropolitan όπου νοσηλευόταν, από επιπλοκές λοίμωξης.

Ο δημοσιογράφος είχε μακροχρόνια πορεία στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και η είδηση του θανάτου του βύθισε στη θλίψη τον δημοσιογραφικό κόσμο.

Ποιός ήταν ο δημοσιογράφος Αντώνης Σκυλλάκος

Καταγόταν από τη Λάρισα και, μεταξύ άλλων, είχε διατελέσει Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στην τηλεόραση του Alpha, Διευθυντής Σύνταξης στον «Ελεύθερο Τύπο» και είχε συμβάλει στη δημιουργία και ανάπτυξη επιτυχημένων ενημερωτικών ιστοσελίδων.

Είχε εργαστεί στον όμιλο του ΣΚΑΪ και υπήρξε και συνεργάτης του «Ποντικιού» όπου είχε και διευθυντικό ρόλο.

Ήταν ξάδελφος του πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Αντώνη Σκυλλάκου, ο οποίος είχε πεθάνει τον Αύγουστο του 2021.

Ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Ευαγγελία Μπαλτατζή και είχε μια 16χρονη κόρη.

Η κηδεία του δημοσιογράφου θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου στο κοιμητήριο των Μελισσίων.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Σκυλλάκος - Θλίψη στο δημοσιογραφικό κόσμο

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Αντώνη Σκυλλάκου απέστειλε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία:

«Ο Αντώνης Σκυλλάκος με μακρά πορεία στον δημοσιογραφικό στίβο, διακρίθηκε για τις τολμηρές ιδέες, την εντιμότητά του και την οξυδέρκεια της σκέψης του. Στη μεγάλη διαδρομή του πέρασε από επιτελικές θέσεις σε πολλά μεγάλα ΜΜΕ της χώρας, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ ΜΠΕ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήριά του στη σύζυγό του Ευαγγελία Μπαλτατζή, την κόρη τους, καθώς και στους συναδέλφους και φίλους του Αντώνη».

 

Διαβάστε ακόμη: