Οι εμφανίσεις της Κέιτ Μος γίνονται ως επί το πλείστον viral και το φόρεμα που διάλεξε να βάλει στα WSJ Innovator Awards 2022, δεν αποτελεί εξαίρεση.

Το supermodel εμφανίστηκε στο χαλί των βραβείων που πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Υόρκη, φορώντας ένα μακρύ, διάφανο, sea through, φόρεμα του οίκου Saint Laurent σε λαδί χρώμα, ενώ είχε και κουκούλα που φορούσε στο κεφάλι. Το λουκ ολοκλήρωσε με μεγάλα σλουλαρίκια και βραχιόλια σε ασημί απόχρωση.

Στις φωτογραφίες της που κάνουν τον γύρω του διαδικτύου, φαίνεται και το μαύρο εσώρουχο που επέλεξε να βάλει μέσα από το φόρεμα.

Η δύσκολη αρχή 

Ήταν μόλις 15 ετών και έκανε τα πρώτα δειλά βήματά της στο χώρο της μόδας. Η Κέιτ Μος, η Βρετανίδα σούπερ μόντελ που έκτοτε δεν έχει πάψει να λάμπει, δεν ξέχασε ποτέ την τραυματική εμπειρία που έζησε και σήμερα εξομολογείται ότι λειτούργησε καταλυτικά για τον τρόπο που κινείται ως επαγγελματίας. Ήταν μια εμπειρία που, όπως λέει, της άνοιξε τα μάτια.

Η έφηβη Κέιτ Μος εργαζόταν σε ένα στούντιο κάνοντας μια φωτογράφιση μόδας για έναν κατάλογο με εσώρουχα. Εκείνη τη μέρα θα φωτογραφιζόταν με σουτιέν. Όταν όμως κάποια στιγμή βρέθηκε μόνη με τον φωτογράφο στο δωμάτιο, εκείνος της είπε να βγάλει το σουτιέν της.

Όπως περιγράφει σήμερα, εκείνο το σκηνικό όξυνε το ένστικτό της με αποτέλεσμα από τότε να είναι σε θέση να καταλάβει πότε τα πράγματα λέγονται με τον λάθος τρόπο και ότι μπορεί να διακρίνει μια ακατάλληλη συμπεριφορά από χιλιόμετρα.

Διαβάστε ακόμη: