Σε τροχιά εξιχνίασης φαίνεται πως βρίσκεται η υπόθεση με τους θανάτους των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα ενώ δεν αποκλείεται εντός ημερών να έχουμε και συλλήψεις.

Πλέον οι Αρχές έχουν επικεντρωθεί στο θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, το τελευταίο παιδί που έφυγε από τη ζωή και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φαίνεται πως η 9χρονη λύνει το μυστήριο με τους θανάτους.

Η έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι ειδικοί έχουν αποφανθεί πως ο θάνατος της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας στην Πάτρα είναι αποτέλεσμα εγκληματικής πράξης.

Πάτρα: Στο «κάδρο» τρία άτομα, αλλά όχι για σύλληψη

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» , για την υπόθεση δείχνει να έχουν μπει στο «κάδρο» των ερευνών τρία άτομα, όχι για σύλληψη αλλά για κατάθεση και κλήση για να δοθούν απαντήσεις σε μία σειρά ερωτημάτων που έχουν προκύψει από την έρευνα!

Οι αστυνομικοί έχουν σχηματίσει μια κάποια θεωρητική εικόνα για όλα όσα συνέβησαν και τώρα περιμένουν τα αποτελέσματα από τους ιατροδικαστές. Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί εξετάζουν τις ημερομηνίες που τα παιδιά εξέπνευσαν και τη σχέση της μητέρας με τον πατέρα, χωρίς να έχουν όμως κάποιο τρανταχτό στοιχείο.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει εισαχθεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας τρεις φορές από τον Δεκέμβριο του 2020 έως τον Απρίλιο του 2021. Μεταξύ άλλων, διαγνώστηκε δυσαρθρία, που προκαλείται από προβλήματα ελέγχου των μυών και είναι αποτέλεσμα σοβαρότατων παθήσεων ή λήψης ναρκωτικών ή φαρμακευτικών ουσιών. Οι γιατροί στις πρόσφατες νοσηλείες της διαπίστωσαν ότι «πρόκειται για προβληματική προσωπικότητα».

Πάτρα: Πού επικεντρώνονται οι έρευνες για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Η αστυνομική έρευνα για το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας περιλαμβάνει περιστατικά που συνέβησαν σε τέσσερα νοσοκομεία, στα οποία νοσηλεύτηκε το κοριτσάκι.

Τα πιο κρίσιμα συμβάντα όμως, στα οποία επικεντρώνεται η αστυνομία, είναι δύο:

  • Η ανακοπή στο Καραμανδάνειο Πατρών στις 11 Απριλίου 2021.
  • Ο θάνατος της Τζωρτζίνας στο «Αγλαΐα Κυριακού» στις 29 Ιανουαρίου 2022.

Για τα όσα έγιναν αναμένεται να καταθέσουν 70 μάρτυρες συνολικά.

Γιατροί, ιατροδικαστές και νοσηλευτές. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, 12-13 γιατροί ανέφεραν ότι υπήρξε καθυστερημένη ενημέρωσή τους για τα κρίσιμα συμβάντα. Είπαν, δηλαδή, ότι το παιδί σχεδόν ψυχορραγούσε, αλλά η μητέρα δεν τους ειδοποίησε αμέσως.

Ακόμη, σε τουλάχιστον τρία νοσοκομεία, η μητέρα ζήτησε να μπει η μικρή Τζωρτζίνα σε μονόκλινο. Δώδεκα περιστατικά προβλημάτων υγείας σημειώθηκαν την ώρα που δεν ήταν γιατροί στον χώρο, ενώ 20-25 γιατροί είπαν ότι η ανακοπή, αρχικά, και κατόπιν ο θάνατος της Τζωρτζίνας, δεν εξηγούνται με βάση τις εξετάσεις που έγιναν στο κοριτσάκι.