Βασική μάρτυρας, η οποία μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και μάλιστα δύο φορές, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», δέχεται απανωτά τηλεφωνήματα από την μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Τα τηλεφωνήματα που δέχεται η συγκεκριμένη μάρτυρας από την μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα γίνονται ακόμη και τις μεταμεσονύχτιες ώρες, ενώ η γυναίκα αποφάσισε χθες το πρωί και διεμήνυσε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός της, ότι η μόνη λύση είναι να απευθυνθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πρόκειται για μια γυναίκα την οποία γνωρίζει καλά η Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα κατάφερε να την αναγνωρίσει παρά την αλλοίωση της φωνής που έγινε από την εκπομπή.

Προφανώς την αναγνώρισε και από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα και τα οποία σχετίζονται με την υπόθεση ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει αν η ενόχληση της μητέρας προέκυψε από το περιεχόμενο της μαρτυρίας της ή επειδή απλά βγήκε και μίλησε, γενικά.

Από την πλευρά τους, πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου διαψεύδουν κατηγορηματικά όσα αναφέρει η γυναίκα. «Αυτό είναι ψέμα 100% και δεν έχει ενοχλήσει ποτέ κανέναν, που έχει βγει να μιλήσει για την υπόθεση. Όλοι θα κριθούν γι’ αυτά που λένε ή διαδίδουν ασύστολα», σχολιάσαν στο pelop.gr.

Στο μεταξύ, η διερεύνηση των συνθηκών θανάτου των τριών κοριτσιών από τις διωκτικές και κυρίως τις ιατροδικαστικές αρχές, προχωρούν, με σχετικά αργούς ρυθμούς.

Την ίδια στιγμή, μια φωτογραφία ντοκουμέντο της 9χρονης Τζωρτζίνας βλέπει το φως της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά τις καταγγελίες για μελανιές στο σώμα της.

Στη φωτογραφία, που δημοσίευσε η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», απεικονίζεται το χέρι της 9χρονης γεμάτο μελάνιες τις οποίες η οικογένεια φέρεται να αποδίδει στο αναπηρικό αμαξίδιο που χρησιμοποιούσε η 9χρονη.

Όπως είπε η Σίσσυ Χριστίδου: «Το κέντρο μας είπε ότι έγινε μία έρευνα σε σχέση με την τοποθέτηση του χεριού της μικρής στο αμαξίδιο και ότι συζητήθηκε αυτό με την οικογένεια. Με το που άλλαξαν την τοποθέτηση του χεριού σταμάτησαν να υπάρχουν».

Πάτρα: «Εφιάλτης» η Ρούλα Πισπιρίγκου για μάρτυρα που μίλησε στην Νικολούλη