Σε τροχιά εξιχνίασης φαίνεται πως βρίσκεται η υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, ώστε να αποκαλυφθεί αν τελικά οι θάνατοι των παιδιών είναι δολοφονίες ή οφείλονται σε παθολογικά αίτια.

Σημαντικά για την έρευνα θεωρούνται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας η οποία έφυγε από τη ζωή τέλη Ιανουαρίου.

Σε τουλάχιστον μια εβδομάδα αναμένεται να έχει πέσει «φως» στο θρίλερ με τα τρία νεκρά αδερφάκια και μαζί με την ολοκλήρωση των καταθέσεων από τους έμπειρους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών θα έχουν ολοκληρωθεί και οι τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις παρόλο που έχουν ολοκληρωθεί δεν δόθηκαν στην αστυνομία προκειμένου να γίνει εκ νέου επαλήθευση των αποτελεσμάτων.

Εκείνο που τους προβληματίζει, περισσότερο είναι οι αλλοιώσεις όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν στη μύτη της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Από την επανεξέταση των ιατρικών φακέλων τόσο από τις διωκτικές αρχές όσο και από τους ιατροδικαστές υπάρχουν ενδείξεις ότι ο θάνατός τους προκλήθηκε από έλλειψη οξυγόνου.

«Φως στο Τούνελ»: Στην τελική ευθεία για το «φως» η υπόθεση στην Πάτρα

«Στην τελική ευθεία για το φως»… Σε τροχιά εξιχνίασης η υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά αδέρφια. Είναι δολοφονίες οι θάνατοι των παιδιών ή οφείλονται σε παθολογικά αίτια;

Νέες μαρτυρίες – «φωτιά» παρουσιάζονται στην εκπομπή και σοκάρουν.

«Θα τη σκότωνα αν είχα έστω και μισή υποψία»

Στο μεταξύ, στενός φίλος του πατέρα των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, Μάνου Δασκαλάκη, αποκαλύπτει:

«Ο Μάνος είναι σε βαριά ψυχολογική κατάσταση. Εργαζεται πάρα πολύ, σε μια ιδιωτική εταιρεία, φτάνει να δουλεύει μέχρι και 20 ώρες τη μέρα και περιμένει να πέσει φως στην πολύκροτη υπόθεση. Είναι στην Πάτρα και δεν έχει φύγει για πουθενά. Επισκέπτεται τους γονείς του στο πατρικό του τακτικά και επισκέπτεται τη Ρούλα καθημερινά γιατί οι δυο τους έχουν χωρίσει αλλά δεν μπορεί να μην τη στηρίξει ανθρώπινα. Ο Μάνος είναι ενοχλημένος με διάφορα πράγματα που λέγονται και δημοσιεύονται.

Και σε μια συζήτηση που είχαμε κάνει μεταξύ μας, είχε πει: «Κανένας δεν μπορεί να με αμφισβητήσει εμένα. Είμαι ο πιο άμεσος και είμαι ο πρώτος που θα τη σκότωνα εάν είχα έστω και μισή υποψία. Δεν έχω την υποψία και πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση, αυτό πιστεύω μέσα μου. Χώρισαν και έφυγε από το σπίτι που ζούσαν. Μου είπε ότι δεν μπορούσε να αντέξει τη βαριά ατμόσφαιρα, να ζει στο σπίτι που από εκεί έφυγαν τα τρία παιδιά του».

 

Η άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που ελέγχει τις εκθέσεις των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης του πορίσματος της και σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, ως προς τη Μαλένα, «κατά 99% θα απορρίψει ότι η αιτία του θανάτου της ήταν η ηπατική ανεπάρκεια»:

Πάτρα: Ανατροπή στον θάνατο της Μαλένας – Κατά 99% δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια

Η μητέρα πρώην συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη αποκαλύπτει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά από άμβλωση της κόρης της, της επιτέθηκε δημόσια λέγοντάς της «το δικό σου παιδί πέθανε, το δικό μου μεγαλώνει»: 

Πάτρα: Νέες καταγγελίες για την Ρούλα Πισπιρίγκου – Η πρώην του συζύγου της και οι δημόσιες επιθέσεις