Ο Κριστόφ Γκαλτιέ αποτελεί παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν να βρίσκεται μία «ανάσα» μακριά από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του γαλλικού συλλόγου, σύμφωνα με σημερινό (06/06) δημοσίευμα της Parisien.

Αύριο (07/06), ο Γερμανός προπονητής αναμένεται να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα πόλη της Γαλλίας, προκειμένου να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τους ιθύνοντες της ομάδας, με τη συμφωνία να βρίσκεται «προ των πυλών». Όσον αφορά τον Κριστόφ Γκαλτιέ, ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Κάμπος, τον ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να βρίσκεται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, στον πάγκο της ομάδας.

O 56άχρονος τεχνικός ανέλαβε τους πρωταθλητές Γαλλίας στην αρχή της σεζόν, έχοντας εργασθεί σε Λιλ και Νις. Παρά την κατάκτηση του τίτλου της Ligue 1 για ακόμη μία χρονιά, η ομάδα δεν τα κατάφερε στον μεγάλο στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς αποκλείσθηκε στη φάση των «16» από τη Μπάγερν Μονάχου (όπου βρισκόταν ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν). Τέλος, ο Τιερί Ανρί φαίνεται ότι θα ακολουθήσει τον Γερμανό τεχνικό, αποτελώντας μέλος του τεχνικού επιτελείου.

Διαβάστε ακόμη: