Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει προχωρήσει σε μερικές καλές και σημαντικές μεταγραφές για την ώρα αυτό το καλοκαίρι. Ο Λουίς Ενρίκε φαίνεται πως θέλει να κάνει ένα ολικό restart. Ο Ισπανός τεχνικός επιθυμεί να «χτίσει» μία ομάδα σχεδόν από το μηδέν και να την πάει όσο πιο πάνω και όσο πιο ψηλά γίνεται. Όχι μόνο εντός της Γαλλίας, αλλά κυρίως εκτός!

Το ρόστερ έχει μεγαλώσει για τα καλά. Εκείνος δεν θέλει να διαχειρίζεται πολλούς παίκτες και ακόμη περισσότερες προσωπικότητες. Έτσι, είχε επαφές με αρκετούς εξ αυτών, μαζί του και ο Λουίς Κάμπος, ώστε να στείλουν σε αυτούς που είναι εκτός project ένα απλό και ξεκάθαρο μήνυμα. Ότι πρέπει να βρουν αλλού την τύχη τους!

Η Παρί Σεν Ζερμέν με τους περισσότερους εξ αυτών είχε σχέσεις ετών. Έτσι, σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο «RMC» από του χρόνου του χρόνου στη γαλλική ομάδα δεν θα βρίσκονται μεταξύ άλλων οι: Νεϊμάρ, Μάρκο Βεράτι, Χουάν Μπερνάτ, Ρενάτο Σάντσες και Ούγκο Εκιτικέ.

Το μόνο που μένει από εδώ και πέρα, ώστε το ρόστερ να γίνει πιο… ελαφρύ να έρθουν προτάσεις για τους εν λόγω παίκτες. Μιας και η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θέλει απλά τους να χάσει, αλλά να τους πουλήσει και να γεμίσει όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται τα ταμεία με τις αποχωρήσεις τους!

Και άλλοι προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο και από τις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν είχαν τη στήριξη της διοίκησης. Αλλά κανείς από αυτούς δεν είχε τη λευκή επιταγή που έχει αυτή την ώρα ο Λουίς Ενρίκε.

Η διοίκηση του συλλόγου φαίνεται να τον πιστεύει όσο δεν πάει. Γι’ αυτό και θέλει να του προσφέρει τη δυνατότητα για να «χτίσει» μία ομάδα και ένα σύνολο, έτσι όπως το έχει στο κεφάλι του!

Διαβάστε ακόμη: