«Βόμβα» από το Sky Sports για την υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ.  Όπως μετέδωσε η Παρί Σεν Ζερμέν αποδέχτηκε την πρόταση 300 εκατ. ευρώ της Αλ Χιλάλ και έδωσε την άδεια της στον Γάλλο επιθετικό να μιλήσει μαζί της για την μεταγραφή.

Η Αλ Χιλάλ δίνει 300 εκατ. στην ομάδα και 700 εκατ. στον παίκτη για να αγωνιστεί για μια σεζόν στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Πλέον η… μπάλα είναι στα πόδια του Γάλλου ποδοσφαιριστή ο οποίος καλείται να πάρει την πιο κρίσιμη απόφαση της ζωής του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των γαλλικών Μέσων, η διοίκηση της Παρί είναι πεπεισμένη ότι ο Εμπαπέ έχει συμφωνήσει να ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, και έτσι απάντησε θετικά στην απίστευτη πρόταση της Αλ Χιλάλ, μην θέλοντας να τον χάσει χωρίς να λάβει τίποτα.

Όπως αναφέρουν μάλιστα τα τελευταία νέα, η Αλ Χιλάλ αναμένεται να του προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας, επιτρέποντάς του έτσι να εκπληρώσει την επιθυμία του και να ενταχθεί στο ρόστερ της «βασίλισσας» μετά το τέλος της νέας σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα