Ο Λιονέλ Μέσι πήγε με όνειρα και προσδοκίες στην Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι του 2021, ύστερα από δεκαεπτά χρόνια δόξας και καταξίωσης στην Μπαρτσελόνα, όμως, τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα τα περίμενε τόσο εκείνος, όσο και οι άνθρωποι της ομάδας.

Αυτό, γιατί ναι μεν ο σύλλογος της γαλλικής πρωτεύουσας πόλης πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα στις ισάριθμες σεζόν του, στο «Παρκ ντε Πρενς», αλλά απέτυχε παταγωδώς στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου δεν έφθασε καν στα ημιτελικά.

Το γεγονός αυτό δε μπόρεσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του γαλλικού συλλόγου να το συγχωρέσουν στον Μέσι και για αυτό, ήταν πολλά τα ματς στα οποία στράφηκαν εναντίον του με αποδοκιμασίες («θύματα» των οποίων και οι Νεϊμάρ, Σέρχιο Ράμος), με το φινάλε της σχέσης των δύο πλευρών να «γράφεται» το περασμένο Σάββατο (03/06).

Την ημέρα εκείνη, η διοίκηση του συλλόγου έκανε γνωστό πως ο Αργεντινός «μάγος» δε θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην Παρί και λίγες ώρες αργότερα, υπήρχαν εκ νέου γιουχαΐσματα για τον παγκόσμιο πρωταθλητή στο τελευταίο του ματς με τη φανέλα της (η φιέστα τίτλου με την Κλερμόν), με τον Μέσι να φεύγει από το Παρίσι με ανάμεικτα συναισθήματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Saint-Germain (@psg)

Το καλοκαίρι του 2021, η δημοφιλία της Παρί «εκτοξεύθηκε» στον… έβδομο ουρανό λόγω Μέσι και από 38 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, βρέθηκε να έχει 70 εκατομμύρια, ενώ τώρα δέχτηκε το πρώτο «πλήγμα».

Πάρα πολλοί υποστηρικτές του 35άχρονου άσου σταμάτησαν να ακολουθούν την σελίδα των Παριζιάνων στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, από όταν «χώρισαν» οι δρόμοι των δύο πλευρών. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει χάσει περισσότερους από 2 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και μετρά, πλέον, 68 εκατομμύρια.

Διαβάστε ακόμη: