Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε στη γενέτειρά της, τη Ρόδο.

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει. Μέχρι τώρα παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τις πυροσβεστικές δυνάμεις και τους εθελοντές, η κατάσταση στα τρία μέτωπα της πυρκαγιάς είναι εκτός ελέγχου ενώ τεράστια είναι η καταστροφή στο οικοσύστημα του νησιού.

Η μάχη σύμφωνα και με εκτιμήσεις αρμοδίων, θα διαρκέσει και τις επόμενες μέρες αφού αναμένεται ότι θα υπάρχουν αρκετές αναζωπυρώσεις.

H γνωστή παρουσιάστρια μεγάλωσε στη Ρόδο, στο οποίο μάλιστα, ακόμη κατοικούν η μητέρα, ο πατέρας και η αδερφή της και είναι συντετριμμένη.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Η Ρόδος μας πενθεί» – Έκκληση στα social media

«Αυτές τις μέρες το διαμάντι της Ελλάδας, η Ρόδος μας πενθεί τις δασικές εκτάσεις που καταστράφηκαν, τον πανέμορφο φυσικό της πλούτο, τις περιουσίες των ανθρώπων που παλεύουν μια ζωή και καταστράφηκαν από ανεξέλεγκτη φωτιά.

Παρακαλώ πολύ, αν έχετε την καλοσύνη, μην ανεβάζετε τίποτα άλλο, εκτός από τις ανάγκες ή την κατάσταση που επικρατεί, έτσι ώστε να αποσυμφορήσουμε τα ΜΜΕ και να παρακολουθούμε όλοι το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων και να βοηθήσουμε άμεσα. Κάθε λεπτό μετράει», ανέφερε στην ανάρτησή της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Διαβάστε περισσότερα