Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή μέρα για την Έφη Αχτσιόγλου και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, καθώς ο γιος τους, Άρης, είχε τα γενέθλιά του.

Το αγοράκι έκλεισε τα δύο του έτη και η βουλευτής, παρά το βεβαρημένο καθημερινό της πρόγραμμα λόγω της υποψηφιότητάς της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, του οργάνωσε ένα υπέροχο πάρτι!

Το βράδυ της Παρασκευής η Έφη Αχτσιόγλου δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το πάρτι γενεθλίων του γιου της.

Στην ανάρτηση από το πάρτι, τους βλέπουμε να ποζάρουν αγκαλιά μπροστά από τα μπαλόνια, ενώ σε άλλες φωτογραφίες που ανέβασαν στα InstaStories είδαμε τον στολισμό του σπιτιού, αλλά και την εντυπωσιακή τούρτα του μικρού.

Δείτε τις φωτογραφίες από το πάρτι:

«Χρόνια πολλά Αρούλη μου», έγραψε στo post που κοινοποίησε η Έφη Αχτσιόγλου, ενώ σε instastory της υπογράμμισε: «Τα δύο πιο ωραία χρόνια της ζωής μου».

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο Happy Day η Εφη Αχτσιόγλου είχε μιλήσει για την μητρότητα και τον γιο της. «Μου προέκυψε ως επιθυμία να γίνω μάνα αλλά το τι σημαίνει επιθυμία, το έζησα από τη στιγμή που το βίωσα και μετά. Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση και και κάτι που η κοινωνία ασκεί μεγάλη πίεση στις μητέρες σήμερα. Πρέπει να αφήνουμε τις γυναίκες να κάνουν η κάθε μια τις επιλογές της», είχε πει χαρακτηριστικά η Έφη Αχτσιόγλου.

Διαβάστε περισσότερα