Ο Λουίς Ενρίκε γνωστοποίησε τα ονόματα των παικτών που θα τον ακολουθήσουν στο Κατάρ για το εφετινό Μουντιάλ και επεφύλασε εκπλήξεις, με τον Ανσού Φατί να «μπαίνει» στην αποστολή, επιστρέφοντας στις κλήσεις έπειτα από δύο χρόνια και τον «θρυλικό» Σέρχιο Ράμος των 180 συμμετοχών με τη «φούρια ρόχα», να μένει εκτός.

«Ο στόχος μου, όπως μού τόνισε ο Πρόεδρος όταν ανέλαβα αυτή τη μοναδική θέση, ήταν να δημιουργήσω μία ανταγωνιστική ομάδα. Πάντα παίζουμε με το ίδιο στυλ, ώστε να έχουμε περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια μας, σε σύγκριση με τον αντίπαλο.

Θυμάμαι τους επικριτές μου, όμως, να ξέρετε πως δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, από εμένα. Αυτό πιστεύω», επεσήμανε ο Λουίς Ενρίκε, μεταξύ άλλων, στη σημερινή (11/11) συνέντευξη Τύπου.

«Θέλω να δώσουμε επτά αναμετρήσεις σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δε νομίζω ότι υπάρχει ομάδα που να συμμετέχει στη διοργάνωση και να μας αποκλείει από τις υποψήφιες για να είμαστε οι καλύτεροι. Θα “πολεμήσουμε” στο Κατάρ, δε θα πεθάνουμε από φόβο.

Δεν ανησυχώ για το γεγονός ότι έχουμε νεαρή ομάδα, αυτοί οι παίκτες έχουν συνηθίσει να αντέχουν την πίεση. Δεν κοιτάζω τους συλλόγους. Πολλοί από αυτούς τους επτά που αγωνίζονται στη Μπαρτσελόνα, είχαν παίξει και νωρίτερα, στην εθνική ομάδα», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη: