Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την ήττα-διασυρμό από την Γουότφορντ, και όπως είναι φυσικό η ονοματολογία για τον διάδοχό του καλά κρατεί.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται ότι θέλει να έχει λόγο για τον προπονητή που θα προσλάβουν οι «κόκκινοι διάβολοι» και φροντίζει να το υπενθυμίζει σε επικοινωνία που έχει με μέλη της διοίκησης. Πρώτη επιλογή του Πορτογάλου σούπερ σταρ είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, ωστόσο η άρνηση της συζύγου του Γάλλου κόουτς να μετακομίσει στο Μάντσεστερ καθιστά, προς το παρόν, αδύνατη τη συμφωνία μαζί τους.

Ο Κριστιάνο προχώρησε ένα βήμα ακόμα και έβαλε στη λίστα του έναν ακόμα υποψήφιο: τον Λουίς Ενρίκε! Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το τέλος του 2022 και η περίπτωσή του είναι δύσκολο να προχωρήσει.

Όπως αναφέρει σε tweet του το Skysports, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι θετικός στο ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Λουίς Ενρίκε.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος -φέρεται- να το εξέφρασε αυτό σε επικοινωνία του με άτομα της διοίκησης ουσιαστικά κάνοντας την εισήγησή του για πρόσληψη του τεχνικού της εθνικής ομάδας της Ισπανίας.

Να υπογραμμίσουμε ότι το όνομα του Ισπανού είναι ανάμεσα σε αυτά που έχουν ακουστεί, γράφονται, αλλά και οι στοιχηματικές θεωρούν ότι έχουν πιθανότητες, αλλά -τουλάχιστον μέχρι τώρα- χωρίς να είναι τόσο ισχυρό το ενδεχόμενο επιλογής τους.

Προς το παρόν Κάρικ και Φλέτσερ θα κοουτσάρουν την ομάδα, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Σόλσκιερ. Ως τότε η… παρέλαση υποψηφίων θα συνεχίζεται…