Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ένα ακόμα παιχνίδι στην Premier League έγινε έρμαιο στις ορέξεις του αντιπάλου της και γνώρισε ακόμα μία βαριά ήττα. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δέχθηκε τέσσερα γκολ από τη Γουότφορντ που συνολικά ήταν καλύτερη στο παιχνίδι και βυθίστηκε ακόμα περισσότερο.

Για μία ακόμα φορά, λοιπόν, το θέμα προπονητή θα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δείχνει ανήμπορη ν’ ανατρέψει την κατάσταση. Η συγκεκριμένη ήταν η τέταρτη ήττα στα τελευταία πέντε ματς και η δεύτερη σερί μετά από εκείνη με τη Μάντσεστερ Σίτι. Μετά από όλα αυτά ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ετοιμάζεται να… κουνήσει μαντήλι από το Ολντ Τράφορντ!

Η Γουότφορντ από την πλευρά της πέτυχε μια πολύ σπουδαία νίκη, την πρώτη της μετά από δύο ματς και κατάφερε ν’ ανέβει στη 16η θέση με 13 πόντους. Από την άλλη πλευρά η Γιουνάιτεντ είναι 7η με 17 πόντους και το όνειρο του τίτλου αρχίζει να σβήνει οριστικά αν κι ακόμα είναι νωρίς.

Η Γουότφορντ στο πρώτο ημίχρονο ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του παιχνιδιού κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι πραγματοποίησε το κορυφαίο πρώτο 45λεπτο στη φετινή Premier League και δίκαια στο τέλος του προηγούταν με δύο γκολ διαφορά.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» για ένα ακόμα παιχνίδι έδειξαν ότι νοσούν βαριά και η εικόνα τους στο πρώτο μέρος ήταν άκρως προβληματική. Μπορεί στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού να είχαν την κατοχή της μπάλας και να προσπαθούσαν να επιτεθούν, ωστόσο η Γουότφορντ είχε διαβάσει άψογα το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα οι παίκτες των γηπεδούχων με εξαιρετικές αντεπιθέσεις χτυπούσαν στο ανοιχτό γήπεδο και κάπως έτσι βρήκαν τόσο τα δύο γκολ όσο φυσικά και τις υπόλοιπες ευκαιρίες. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο από 2-0, όμως η άμυνα της Γιουνάιτεντ σε ορισμένες περιπτώσεις αντέδρασε σωστά.

Η Γουότφορντ προειδοποίησε με τον Σαρ στο 11’, ο οποίος εκτέλεσε το κερδισμένο πέναλτι αλλά είδε τον Νταβίντ Ντε Χέα να του αρνείται το γκολ. Στην πορεία πάντως η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς, καθώς στο 28’ ο Ντένις σέρβιρε στον Κινγκ κι εκείνος έκανε το 1-0.

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι είχε το μομέντουμ του αγώνα και στο 44’ ο Κίκο πάσαρε στον Σαρ, ο οποίος με εξαιρετικό γωνιακό σουτ νίκησε τον Ντε Χέα κι έκανε το 2-0. Μάλιστα ο Σενεγαλέζος εξτρέμ ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της Γουότφορντ για το χαμένο πέναλτι νωρίτερα.

Μετά το σοκ του πρώτου ημιχρόνου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι κι έδειξε επιθυμία να κυνηγήσει το γρήγορο γκολ κι έπειτα την ισοφάριση στο παιχνίδι. Σε πρώτο χρόνο τα κατάφερε, καθώς η μείωση του σκορ ήρθε, όμως η συνέχεια ήταν τραγική για το σύνολο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν φάσεις στο δεύτερο μέρος και μία εξ’ αυτών μετουσιώθηκε σε γκολ στο 50’ όταν ο Ρονάλντο έκανε κεφαλιά-ασίστ στον φαν ντε Μπεκ που μείωσε σε 2-1. Στην πορεία ο Πορτογάλος σταρ των «κόκκινων διαβόλων» έχασε σπουδαία ευκαιρία, όμως ο Φόρστερ τον νίκησε κι απώθησε το γκολ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ρυθμό και μομέντουμ, όμως όλα χάλασαν στο 69’ με την αποβολή του Χάρι Μαγκουάιρ. Το μειονέκτημα που υπήρχε φάνηκε στα υπόλοιπα είκοσι λεπτά του αγώνα με τη Γουότφορντ να βρίσκει χώρους και να σημειώνει ακόμα δύο γκολ.

Αρχικά στο 90+2’ ο Ζοάο Πέδρο παρέλαβε την πάσα του Ντένις κι εκείνος ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του κάνοντας το 3-1. Το κερασάκι στην τούρτα όμως ήρθε στο 90+6’ όταν ο Φόρστερ βρήκε με βολέ τον Ντένις κι εκείνος με τρομερό γωνιακό σουτ σημείωσε το τελικό 4-1.

Τα αποτελέσματα

Λέστερ-Τσέλσι 0-3

Άστον Βίλα-Μπράιτον 2-0

Γουότφορντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-1

Γουλβς-Γουέστ Χαμ 1-0

Μπέρνλι-Κρίσταλ Πάλας 3-3

Νιούκαστλ-Μπρέντφορντ 3-3

Νόριτς-Σαουθάμπτον 2-1