Είναι γνωστό ότι η κλεψύδρα για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αδειάζει και ο Νορβηγός, αν θέλει να διατηρήσει τη θέση του στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα πρέπει να αλλάξει άμεσα την εικόνα της ομάδας.

Η μουρμούρα για τον Σόλσκιερ «εντός των τειχών» (διοίκηση, οπαδοί) μεγαλώνει, όμως ο Νορβηγός έχει στο πλευρό του αρκετά από τα «αστέρια» της ομάδας που τον στηρίζουν!

Αυτό όμως δεν φαίνεται να είναι αρκετό… Αν στα επόμενα παιχνίδια υπάρξει κάποια γκέλα τότε ο Σόλσκιερ θα… χαιρετήσει.

Στην προσπάθεια που κάνει για να καταφέρει να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, προέβη σε μερικές κινήσεις. Μια εξ αυτών ήταν να συζητήσει με όλα τα μεγάλα αστέρια…

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει Μέσο από την Αγγλία, ο Νορβηγός είχε τετ-α-τετ με τους Χάρι Μαγκουάιρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπρούνο Φερνάντες, Λουκ Σο και Νεμάνια Μάτιτς!

Ο Σόλσκιερ ζήτησε… συμβουλές από τους προαναφερθέντες προκειμένου να δει τι τους “χαλάει” στο αγωνιστικό πλάνο. Αφού πρώτα του εξέφρασαν την απόλυτη στήριξη τους, στην συνέχεια… του ανέφεραν και μερικά πράγματα που θεωρούν πως πρέπει να αλλάξουν προκειμένου να δείξει η ομάδα καλύτερη αγωνιστική εικόνα.