Η Χριστίνα Παππά βγήκε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής, από τη Μύκονο που βρίσκεται τις τελευταίες μέρες.

Ο Γιάννης Μπούτος είπε αρχικά: «Ήθελα να κάνω έναν πρόλογο. Η συγκεκριμένη, όταν έφυγε από εδώ, άφησε λίγο ηλεκτρισμένη την ατμόσφαιρα. Θα συνδεθούμε μαζί της, με την αγαπημένη και μοναδική Χριστίνα Παππά».

Χριστίνα Παππά: Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα στον αέρα του Open

Λίγα δευτερόλεπτα μετά ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Χ.Π.: Γιάννη, τι κάνεις;

Γ.ΜΠ.: Καλά είμαι, πολύ καλά! Εσύ θέλω να μας πεις τι κάνεις εκεί και πώς είναι τα πράγματα.

Χ.Π.: Καλά είσαι; Δεν έχεις έρθει όμως; Τριαντάφυλλε, μόνο λόγια…

«Θα έρθουμε! Δεν έχουμε χρόνο, αλλά θα έρθουμε», απάντησε ο Τριαντάφυλλος.

Χριστίνα Παππά: Πώς ξεκίνησε το… φλερτ

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές ημέρες, η Χριστίνα Παππά είχε ένα… τηλεοπτικό φλερτ με τον Γιάννη Μπούτο, κατά τη διάρκεια εμφάνισής της σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes». Όταν η συζήτηση έφτασε στο θέμα του φλερτ, η ίδια έδειξε τη συμπάθειά της προς τον Γιάννη Μπούτο, που βρισκόταν επίσης εκεί, ενώ δεν δίστασε να φλερτάρει για πλάκα μαζί του.

«Σεξουαλική παρενόχληση δεν έχω δεχτεί. Το φλερτ είναι λογικό και φυσιολογικό. Κι εγώ τώρα εδώ μπορεί να φλερτάρω τον Γιάννη», είπε και ξέσπασε σε γέλια, πριν προσθέσει: «Χάρηκα που σας είδα όλους. Γιάννη, χάρηκα».

Στη συνέχεια, εκείνος της απάντησε: «Είμαστε στον τηλεοπτικό αέρα, για αυτό με βλέπεις τώρα λίγο μαζεμένο. Στην κάμερα δεν μπορώ να εκφραστώ όπως θέλω. Χριστίνα, είναι καρμικό, το βλέπεις. Να έρθω κι εγώ Μύκονο;».

«Πλάκα κάνουμε. Σε καλώ Γιάννη μου στη Μύκονο, όποτε θες να έρθεις. Εννοείται ότι θα σε περιμένω», του είπε, με τον νεαρό ηθοποιό να σχολιάζει χιουμοριστικά: «Κανόνισα διακοπές στη Μύκονο, εντάξει».

Διαβάστε ακόμη: