Ένα συγκλονιστικό σκίτσο αφιερωμένο στο Μιχάλη Κατσούρη, θύμα της δολοφονικής επίθεσης στη Νέα Φιλαδέλφεια από Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο 29χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της φονικής οπαδικής επίθεσης των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Νέα Φιλαδέλφεια: Το συγκλονιστικό σκίτσο για τη δολοφονία του Μιχάλη

Στο ανατριχιαστικό σκίτσο φαίνεται ένας άνδρας που αιμορραγεί στο χέρι, όπως ακριβώς ο άτυχος Μιχάλης Κατσούρης ο οποίος μαχαιρώθηκε στο μπράτσο, να κρατά το κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας, της ΑΕΚ.

Ταυτόχρονα το κασκόλ κρατάει κι ένας δικέφαλος αετός ο οποίος πετάει ψηλά πάνω από τα σύννεφα και παίρνει μαζί του τον Μιχάλη. Από τη Νέα Φιλαδέλφεια στον ουρανό.

Το συγκλονιστικό σκίτσο για τον Μιχάλη Κατσούρη αναρτήθηκε στον λογαριασμό @b.sof.art στο Instagram και επιμελήθηκε ο Βαγγέλης Σοφικίτης. «Γιατί τόσο μίσος;» είναι η λεζάντα που συνοδεύει το σκίτσο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη b.sof.art (@b.sof.art)

Νέα Φιλαδέλφεια: «Έγινε αετός και πέταξε ψηλά»

Η οικογένεια του Μιχάλη ειναι απαρηγόρητη. Η θεία και νονά του άτυχου παιδιου λύγισε μιλώντας στην κάμερα του Star. «Μια αγάπη, την ΑΕΚ είχε. Έγινε αετός, μας έφυγε το παιδί μου… Τα τέρατα, μαχαίρωσαν το παιδί μου».

«Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι τον μαχαίρωσαν στην ΑΕΚ τον Μιχαλάκη μου. Ήταν φανατικός ΑΕΚτζής, δεν έχανε τίποτα. Ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή. Πήγε να κάτσε σε μια καφετέρια, ήταν η μόνη φορά που δεν ανακατεύτηκε πουθενά και πήγαν πισώπλατα. Κάποιοι τους έδωσαν ότι κάθονται εκεί οι ΑΕΚτζήδες και πήγαν και το κατακρεούργησαν το παιδάκι μου. Μέχρι να πάει στο περίπτερο, εκεί τελείωσε. Έχουμε πεθάνει όλοι… Τι άλλο να πω ρε παιδιά, χάσαμε τον Μιχαλάκη μας… Να τα ακούσουν αυτά οι φίλοι του, να μην ξαναπατήσουν στο γήπεδο», δήλωσε η γυναίκα με λυγμούς.

Διαβάστε ακόμη: