Το ταξίδι της στις Μαλδίβες με τον Δημήτρη Αλέξανδρου, τον γιο τους και μερικούς φίλους της μοιράζεται η Ιωάννα Τούνη στα social media.

Το Instagram προφίλ της έχει γεμίσει με στιγμιότυπα από τις διακοπές της και σε μια από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της, η ίδια ανέβασε μια γυμνή φωτογραφία της, μέσα σε ένα τζακούζι, τοποθετημένο σε εξωτερικό χώρο.

Με σαπουνάδες και φορώντας μία πετσέτα στα μαλλιά, η Ιωάννα Τούνη πόζαρε με την πλάτη γυρισμένη στην κάμερα, κρατώντας ένα ποτήρι με ποτό στο χέρι.

«Καλημέρα από τον Π Α Ρ Α Δ Ε Ι Σ Ο» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ιωάννα Τούνη: Η οικογενειακή φωτογραφία από τις Μαλδίβες

Πριν από το παραπάνω στιγμιότυπο, η Ιωάννα Τούνη ανάρτησε και μια τρυφερή, οικογενειακή φωτογραφία.

Ειδικότερα, εκείνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πόζαραν μπροστά στην παραλία, με φόντο το ηλιοβασίλεμα, ενώ η γνωστή instagrammer κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο τους.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «Τώρα & ΠΑΝΤΑ. μαμά, μπαμπάς, νούνι».

Ιωάννα Τούνη: Έχει γενέθλια – Πόσο ετών γίνεται

Η γνωστή influencer κλείνει στις 10 Αυγούστου τα 30 της χρόνια και θέλησε να ετοιμάσει κάτι πολύ ξεχωριστό για εκείνη και τους φίλους της. Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε, πριν από μερικές ημέρες, ότι έκλεισε αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή για την παρέα της για να γιορτάσουν την ημέρα των γενεθλίων της στο εξωτερικό.

«Έκλεισα αεροπορικά και διαμονή για μένα και τους κολλητούς μου, τους πιο στενούς για μένα ανθρώπους που λατρεύω να πάμε ταξίδι. Θα μας δείτε κατευθείαν στο μέρος που κλείσαμε. Ήθελα να κάνω κάτι για τα γενέθλια μου που να μπορώ να έχω τους φίλους μου και το μωράκι μου. Να διασκεδάσουμε όλοι μαζί κάπου ξεχωριστά. Και έκλεισα ταξίδι για εμένα και τους πιο αγαπημένους μου φίλους» αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη.

Μετά από ένα πολύωρο και κουραστικό ταξίδι, η Ιωάννα Τούνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο γιος τους και η παρέα τους έφτασαν στις… Μαλδίβες! Η επιχειρηματίας αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι επέλεξε τον συγκεκριμένο εξωτικό προορισμό για να γιορτάσει τα γενέθλιά της!

Διαβάστε ακόμη: