Στις Μαλδίβες βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη, η οποία επέλεξε τον αγαπημένο της προορισμό προκειμένου να γιορτάσει τα 30α γενέθλιά της με ένα μεγάλο πάρτι.

Από το ταξίδι δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι άνδρες της ζωής της, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μαζί με τον γιο τους, ενώ την παρέα συμπληρώνουν οι στενοί φίλοι και συνεργάτες της γνωστή influencer.

Ιωάννα Τούνη: «Θα είναι τα πιο τζάμπα λεφτά που έχω δώσει στη ζωή μου»

Η Ιωάννα Τούνη ξεκίνησε τις πρώτες αναρτήσεις της από τις Μαλδίβες, ενώ η μέρα της θα τελείωνε με movie night! Μόνο που η ίδια έμεινε έκπληκτη μόλις ενημερώθηκε για το κόστος του εισιτηρίου.

«Σήμερα κανονικά ήταν να δούμε movie night και το κλείσαμε και μας λένε τώρα ότι για να δούμε την ταινία εμείς οι 9 είναι 900 ευρώ. Όχι για ταινία που παίζει στο σινεμά τώρα, για παλιά ταινία που έχουν διαλέξει τύπου από το Netflix. Θα είναι τα πιο τζάμπα λεφτά που έχω δώσει στη ζωή μου. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε, ξενερώσαμε πάντως. Είναι δυνατόν; Πάρα πολλά… », αναφέρει στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Ιωάννα Τούνη: Πόσο ετών γίνεται

Η Ιωάννα Τούνη ανυπομονεί για την ημέρα των γενεθλίων της και θέλει να είναι όλα τέλεια. Η γνωστή Influencer κλείνει στις 10 Αυγούστου τα 30 της χρόνια και θέλησε να ετοιμάσει κάτι πολύ ξεχωριστό για εκείνη και τους φίλους της.

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι έκλεισε αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή για την παρέα της για να γιορτάσουν την ημέρα των γενεθλίων της στο εξωτερικό.

«Έκλεισα αεροπορικά και διαμονή για μένα και τους κολλητούς μου, τους πιο στενούς για μένα ανθρώπους που λατρεύω να πάμε ταξίδι. Θα μας δείτε κατευθείαν στο μέρος που κλείσαμε. Ήθελα να κάνω κάτι για τα γενέθλια μου που να μπορώ να έχω τους φίλους μου και το μωράκι μου. Να διασκεδάσουμε όλοι μαζί κάπου ξεχωριστά. Και έκλεισα ταξίδι για εμένα και τους πιο αγαπημένους μου φίλους» αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη.

Μετά από ένα πολύωρο και κουραστικό ταξίδι, η Ιωάννα Τούνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο γιος τους και η παρέα τους έφτασαν στις… Μαλδίβες. Η επιχειρηματίας αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι επέλεξε τον συγκεκριμένο εξωτικό προορισμό για να γιορτάσει τα γενέθλιά της!

Διαβάστε ακόμη: