Στην Μύκονο βρέθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συνδυάζοντας διακοπές και δουλειά.

Η αγαπημένη ηθοποιός συμμετείχε σε φωτογράφιση για την προώθηση γνωστής μάρκας τεκίλας, η οποία έλαβε χώρα στο Jackie O’ Beach Club, στην παραλία Super Paradise.

Όπως θα δείτε στα backstage πλάνα του Mykonos Live TV, η 46χρονη πρωταγωνίστρια με ροκ outfit και εντυπωσιακό μπούστο έδειχνε σε μεγάλα κέφια, έπαιζε με τον φακό και πόζαρε χαμογελαστή μαγνητίζοντας τα βλέμματα.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Με το νέο της look έγινε αγνώριστη

Τις προηγούμενες ημέρες, ύστερα από μια γεμάτη σεζόν με θεατρικές και ραδιοφωνικές υποχρεώσεις, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποφάσισε να απολαύσει ορισμένες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς μακριά από τις υψηλές θερμοκρασίες της Αθήνας.

Μέσα από τα social media, μάλιστα, η ηθοποιός μοιράζεται ορισμένες από αυτές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgaram, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε να αποκαλύψει το απόγευμα της Κυριακής το ανανεωμένο της λουκ αλλά και να… εκτοξεύσει στα ύψη τον υδράργυρο του διαδικτύου.

Και αυτό μιας και η γοητευτική ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία και αναδύεται με το εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό της από την πισίνα του ξενοδοχείου όπου και διαμένει αυτές τις ημέρες.

«Vacation well deserved» έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στη λεζάντα με την οποία και συνόδευσε τη νέα της δημοσίευση στο Instagram.

Λιγοστά ήταν τα λεπτά που χρειάστηκαν οι διαδικτυακοί της φίλοι προκειμένου να «βομβαρδίσουν» με θερμά σχόλια και likes το προφίλ της ηθοποιού στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη: