«Σε συνέχεια της αήθους επίθεσης λασπολογίας του εργαλείου δολοφονίας χαρακτήρα Documento και του κ. Κ. Βαξεβάνη, τη σκυτάλη πήραν μέλη του Ρουβίκωνα, επιχειρώντας να εκφοβίσουν εμένα και την οικογένειά μου. Κανείς δεν τους φοβάται, η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται», αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης.

Αφορμή το γεγονός ότι μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια, έξω από το σπίτι του κ. Παπαθανάση, το βράδυ της Πέμπτης.  Τα μέλη του Ρουβίκωνα προχώρησαν σε μοτοπορεία.

«Το να μιλάμε για ηθική όταν αναφερόμαστε στους ανθρώπους της εξουσίας είναι χάσιμο χρόνου. Το να προσπαθήσουμε να πείσουμε την κοινωνική βάση ότι είναι απατεώνες είναι άχρηστο, δεν υπάρχει κανείς στον κόσμο μας που να μην τους θεωρεί απατεώνες. Με πρώτους τους οπαδούς και τα ρουσφέτια τους» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ρουβίκωνα.

Τ. Γαϊτάνης: Δεν εκφοβιζόμαστε από τραμπούκους

“Η επίθεση του Ρουβίκωνα στην οικία του Ν. Παπαθανάση είναι μια απαράδεκτη και καταδικαστέα ενέργεια και πρέπει να καταδικαστεί από όλους! Δεν εκφοβιζόμαστε από τραμπούκους” σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης, μετά την επίθεση με τρικάκια έξω από το σπίτι του αν. υπουργού Ανάπτυξης.

Διαβάστε περισσότερα