Ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι φουλ ερωτευμένος με την Οριάνα Σαμπατίνι και όχι μόνο δεν το κρύβει αλλά φροντίζει να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Δεν έχει μάτια για άλλη. Μέσα στη σεζόν μάλιστα ο αστέρας της Ρόμα έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του δίνοντας της μονόπετρο μπροστά στα μάτια των φίλων τους.

Θέλοντας να εκφράσει ξανά την αγάπη του για την Οριάνα Σαμπατίνι, ο Ντιμπάλα αποφάσισε να κάνει ένα ακόμη τατουάζ στο σώμα του, αφιερωμένο αποκλειστικά σε εκείνη. Το χέρι του πλέον κοσμούν τα μάτια της Οριάνα! Ένα πανέμορφο τατουάζ που θα συντροφεύει τον Αργεντινό για πάντα.

Το ζευγάρι είναι χρόνια μαζί και όπως μαρτυρά το ρεπορτάζ σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Οριάνα είναι από την Αργεντινή και εργάζεται ως μοντέλο κατά κύριο λόγο στην Ιταλία όπου και διαμένει το ζευγάρι. Η ίδια φροντίζει να «παίζει» μπάλα εκτός από τη ζωή του Ντιμπάλα και στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ORIANA (@orianasabatini)

Ο επίσημος λογαριασμός της διατηρεί περισσότερους από έξι εκατομμύρια ακολούθους. Το κοινό της στα social media είναι πολύ μεγάλο και φανατικό. Πάντοτε περιμένουν ένα της κλικ και εκείνη φροντίζει να μην τους αφήνει αρκετό καιρό χωρίς κάτι φρέσκο!

Διαβάστε ακόμη