Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική Gazzetta dello Sport, o Πάουλο Ντιμπάλα αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Ρόμα και τους στόχους της ιταλικής ομάδας. Παράλληλα όμως αποκάλυψε και μια ιστορία που έχει να κάνει με τη σχέση του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι δυο τους αγωνίστηκαν μαζί στους «μπιανκονέρι» για τρία χρόνια. Είχαν τον χρόνο να γνωριστούν καλύτερα, να ανταλλάξουν απόψεις και να παίξουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη.

Ο Ντιμπάλα παραδέχθηκε πως αποκάλυψε στον Κριστιάνο Ρονάλντο πως όταν ήταν μικρός τον μισούσε θανάσιμα. «Με τον Κριστιάνο είχαμε τρία καλά χρόνια στη Γιουβέντους, η ομάδα ήταν ήδη καλή αλλά εκείνος μας έδωσε το παραπάνω. Στην Αργεντινή η αντιπαλότητα μεταξύ των Μέσι και Κριστιάνο είναι τεράστια. Προφανώς εγώ ήμουν πάντα με την πλευρά του Μέσι. Μια φορά θυμάμαι επρόκειτο να παίξουμε ένα παιχνίδι. Βρισκόμουν στο πίσω μέρος του αεροπλάνου και ο Κριστιάνο ήταν πιο μπροστά. Ήρθε προς το μέρος μου και μιλήσαμε για ποδόσφαιρο. Εκεί του παραδέχθηκα πως όταν ήμουν παιδί τον μισούσα. Αμέσως γελάσαμε! Πάντα είχαμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας».

Όσον αφορά τη Ρόμα ήρθε την κατάλληλη στιγμή στην καριέρα του Πάουλο Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός αποχώρησε από το Τορίνο και τη Γιουβέντους μετά από πολλά χρόνια παρουσίας εκεί και χωρίς να ψαχτεί ιδιαίτερα βρήκε την ομάδα που του ταιριάζει… γάντι. Οι Ρωμαίοι τον υποδέχθηκαν σαν Θεό το καλοκαίρι και εκείνος προσπαθεί σε κάθε του συμμετοχή να τους ανταποδίδει την αγάπη του.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει βρει τον εαυτό του στην ομάδα του Μουρίνιο και συνάμα να ευχαριστιέται την παρουσία του στην Αιώνια Πόλη. Φέτος, οι «τζιαλορόσι» παλεύουν μέχρι στιγμής σε δύο μέτωπα. Βρίσκονται στα ημιτελικά του Europa League και παράλληλα παλεύουν με όλες τις δυνάμεις τους για μια θέση στην 4αδα της Serie Α που οδηγεί στο επόμενο Champions League.

 

Διαβάστε περισσότερα