Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μίλησε στο «Πάμε Δανάη»  για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, την επιχείρηση που ίδρυσε στο παρελθόν αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε.

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης αποκάλυψε ότι έχει απολυθεί από εταιρεία, την οποία ο ίδιος είχε ιδρύσει.

Αρχικά, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ανέφερε: «Έφαγα αρκετό ξύλο που λέμε, από τις δουλειές και μην έχω φράγκο. Περνούσαμε με τη Χαρά από την Αγία Παρασκευή τις προάλλες και της λέω “το βλέπεις αυτό το εμπορικό κέντρο; Κάποια στιγμή εδώ είχαμε ένα γραφείο με τον συνεργάτη μου. Θυμάμαι τότε που ήταν μια περίοδος, περήφανος εγώ δεν ζητούσα λεφτά από τους γονείς μου- δεν είχα λεφτά να πάρω ούτε το τρένο, δεν είχα μια. Καμιά φορά μπορεί και να μην πήγαινα».

Προς το τέλος της συνέντευξης, ο ίδιος τόνισε ότι φέτος «έμεινα εκτός τηλεόρασης ενώ δεν ήθελα» και τέλος, αποκάλυψε ότι ετοιμάζει ένα παιχνίδι στο TikToK, το οποίο θα γίνεται live.

«Δεν με παίρνανε στην τηλεόραση, δεν μου τα δίνανε τα παιχνίδια. “Πέρναγα, έλεγαν είσαι πάρα πολύ καλός αλλά δυστυχώς..”. Ε θα το κάνα μόνος μου στο TikTok» δήλωσε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Κλείνοντας, ο ίδιος ρωτήθηκε για το μεγαλύτερο επαγγελματικό χαστούκι που έχει «φάει» στην πορεία του ως τώρα. Σε αυτό απάντησε: «Απολύθηκα από την εταιρεία που ίδρυσα, νομίζω μεγαλύτερο χαστούκι από αυτό, δεν μπορείς να φας».

Διαβάστε ακόμη: