Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου, Όθων Ηλιόπουλος, εμφανίστηκε αντίθετος με την αναθεώρηση του άρθρου 16  για το ζήτημα της ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα.

Ο κ. Ηλιόπουλος – καθηγητής στο (ιδιωτικό) πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ, κατά την άποψή του δεν πρέπει να αναθεωρηθεί το άρθρο 16.

«Ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα θέλουμε; Ναι ή Όχι;» ρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο κ. Ηλιόπουλος, με τον ίδιο να απαντά «όχι εγώ».

«Άρα να μην αναθεωρηθεί το άρθρο 16;» ερωτήθηκε ξανά ο Όθων Ηλιόπουλος και επέμεινε «όχι, κατά την άποψή μου».

Κοινώς άλλα μέτρα και σταθμά για τον κ. Ηλιόπουλο, ο οποίος υπηρετεί μεν την ιδιωτική εκπαίδευση αλλά πιστός στον προεκλογικό λόγο του κόμματος που υπηρετεί, δηλώνει ότι δεν επιθυμεί την ιδιωτική εκπαίδευση στην Ελλάδα!!!

Παράλληλα ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε αρνητικός και για την πανεπιστημιακή αστυνομία, ενώ την ίδια στιγμή αποδέχθηκε ότι στο Χάρβαρντ υπάρχει αστυνομία. Μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ γίνονται διαδηλώσεις «στις οποίες πρωτοστατεί ο πρύτανης» αλλά «δεν πέφτουν μολότοφ».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 19ο λεπτό κ.ε.

Υ.Γ.: Αναμένουμε ταυτόχρονα να μας ενημερώσει ο κ. Ηλιόπουλος τι θα κάνει αν εκλεγεί. Θα παραιτηθεί από το ιδιωτικό πανεπιστήμιο στο οποίο εργάζεται και θα αφήσει τη Βοστώνη για να εκπληρώσει το κοινοβουλευτικό του καθήκον στην Ελλάδα, θα παραιτηθεί από την έδρα του στο ΣΥΡΙΖΑ ή απλά θα λαμβάνει το μισθό του βουλευτή και θα συμμετέχει με …Zoom;

Διαβάστε περισσότερα