Ένα περίεργο σκηνικό ασάφειας έχει διαμορφωθεί στον κατασκευαστικό κλάδο, όπου διαπιστώνονται ανατροπές, deals που έχουν εγκλωβιστεί, ενώ οι δύο διαγωνισμοί για τις εμβληματικές παραχωρήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, της Αττικής οδού και του ΒΟΑΚ αναμένεται να προκαλέσουν νέα δεδομένα!

Ο Σεπτέμβριος κρίνεται υπό αυτή την έννοια ως καθοριστικός!

Πάντως, το γεγονός είναι ότι ο Πέτρος, (που είναι πλέον και μέτοχος σε bar restaurant του Ν. Ψυχικού) αποδείχθηκε …γουρλής στο νέο πεδίο δράσης και παρότι το big deal του ομίλου έχει την ώρα τούτη εγκλωβιστεί, εντούτοις είναι διάχυτη η αισιοδοξία τόσο όσον αφορά τον ΒΟΑΚ όσο και την Αττική οδό!

Το γεγονός είναι πως την ώρα τούτη όσον αφορά τον ΒΟΑΚ, δεν υπάρχει συμφωνία Περιστέρη – Μυτιληναίου για μοιρασιά του έργου όπως η κυβέρνηση αρχικά επιθυμούσε!

Οι προσφορές όλο ανοίγουν αλλά δεν ανοίγουν (!!!), ενώ για την Αττική οδό το ΤΑΙΠΕΔ λέει ότι θα ανοίξουν στις 7 Σεπτεμβρίου, χωρίς να θεωρείται βέβαιο! Άλλωστε ΤΑΙΠΕΔ είναι, ότι θέλει λέει! Εδώ και χρόνια!

Στον ΒΟΑΚ πάντως λένε πως υψηλή προσφορά έχει κάνει ο Μυτιληναίος, ενώ για την Αττική οδό ότι ο Περιστέρης παίζει τα ρέστα του!

Ωστόσο πηγές εκ των έσω υποστηρίζουν ότι οι ξένοι έχουν χτυπήσει δυνατά την Αττική οδό και τούτο δεν αφορά αποκλειστικά και μόνο την Macquarie που ούτως ή άλλως θα πρέπει να έχει κινηθεί γύρω από το εύρος των 2 δις. ευρώ, χωρίς υπερβολές!

Διαβάστε ακόμη: