Σύντομη ήταν τελικά η δεύτερη θητεία του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό. Ο 31χρονος στόπερ που επέστρεψε τον περασμένο Ιανουάριο στην Ελλάδα δεν μπόρεσε ποτέ να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν στις τάξεις των Ερυθρολεύκων κι αποχωρεί άμεσα από την ομάδα. Είχε 12 ματς με τους πρωταθλητές Ελλάδας την περσινή σεζόν. Φέτος έπαιξε σε 8 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό.

Εδώ και καιρό άλλωστε υπήρχε φημολογία για συζητήσεις με αραβικούς συλλόγους και πλέον η αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό είναι οριστική, καθώς συμφώνησε με τη Σάρζα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κι αποχαιρέτησε ήδη τους συμπαίκτες του στο Ρέντη.

Η μείωση του ρόστερ των πρωταθλητών, που εξήγγειλε χθες ο Μίτσελ, ξεκίνησε από τον έμπειρο αμυντικό, ενώ τον δρόμο αυτό θα πάρουν αρκετοί ακόμα παίκτες προκειμένου να μείνουν όσοι, όπως πιστεύει ο νέος προπονητής, μπορούν να επαναφέρουν στον δρόμο των επιτυχιών τους πρωταθλητές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μανωλάς βρήκε ένα πολύ καλό συμβόλαιο στη Σάρτζα, ενώ το προηγούμενο διάστημα είχε ακουστεί το όνομά του για το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία.

Διαβάστε ακόμη: