Η επιθυμία του Κώστα Μανωλά, να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, έγινε από χθες πραγματικότητα. Ο διεθνής αμυντικός ξεκινάει άμεσα προπονήσεις ώστε να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στις αρχές του νέου έτους.

Ο Κώστας όμως, εκτός από την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, λατρεύει και την ταχύτητα και τα πολυτελή αυτοκίνητα.  Η παραμονή του στην Ιταλία φαίνεται πως δεν άφησε ανεπηρέαστο τον Έλληνα ποδοσφαιριστή καθώς πρόσφατα έδειξε την έφεσή του στα ιταλικά αυτοκίνητα και ειδικά στα μοντέλα της Ferrari.

Έτσι, η παραμονή του στις αρχές του καλοκαιριού στο νησί της Νάξου έγινε πρώτη είδηση σχεδόν σε όλα τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης, αφού η κατακόκκινη SF90 Stradale που είχε μαζί του συγκέντρωσε τους προβολείς της δημοσιότητας. Η Ferrari SF90 Stradale είναι ένα… θηρίο 1.000 ίππων που φτάνει τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα.

Αν και ακόμη δεν γνωρίζουμε αν ο Κώστας Μανωλάς θα φέρει μαζί του στην Ελλάδα το ιταλικό υπεραυτοκίνητο, είναι σίγουρο πως το «μικρόβιο» της Ferrari δύσκολα θα τον εγκαταλείψει.