Επειδή πολλά λέγονται και άλλα τόσα γράφονται σχετικά με την επένδυση του Σπύρου Λάτση ύψους 35 εκατ. ευρώ στο Little Athens της Lamda, σας επισημαίνουμε τα εξής:

Ο Σπύρος Λάτσης μέσω κυπριακής θυγατρικής κάνει μια επένδυση εκ του ασφαλούς, αγοράζοντας από την Lamda ένα οικόπεδο στο Ελληνικό όπου και θα κατασκευάσει αυτόνομα 160 πολυτελείς κατοικίες, που εντάσσονται στο project Little Athens των 1.100 κατοικιών που θα ανεγερθούν!

Σε απλά λόγια, ο βασικός μέτοχος λειτουργώντας προνομιακά αποκτά ένα οικόπεδο όπου αναπτύσσει μια αυτόνομη επένδυση, χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο, πρώτον διότι δεν αναλαμβάνει καμμία υποχρέωση έναντι του Δημοσίου ούτε παρέχει καμμία εγγύηση, όλα τούτα τα κάνει η εισηγμένη Lamda Development που έχει πλείστους όσους μετόχους και ευρύ επενδυτικό κοινό!

Δεύτερον, η διαμόρφωση της Χρυσής Βίζας στις 800.000 ευρώ, την οποία προσδιόρισε με απόφαση του τον Μάρτιο ο Υπ. Οικονομικών Κ. Χατζηδάκης, θεωρείται «φωτογραφική» για το Little Athens της Lamda, αλλά και προσωπικά πλέον του Σπύρου Λάτση! Γρήγορα, εύκολα και σίγουρα λεφτά για το αφεντικό του Οδ. Αθανασίου! Γι’ αυτό πλέει στα πελάγη…

Στην ίδια λογική φέρεται να κινείται και ο επίσης προνομιακός μέτοχος της Lamda Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, που πέραν των δύο πεντάστερων ξενοδοχείων που θα κατασκευάσει, φέρεται να απέκτησε και κάμποσα οικόπεδα – φιλέτα, για καμμία δεκαριά λένε οι κακές γλώσσες, πάνω στο νερό, για να ανεγείρει βίλες!

Επίσης χωρίς ρίσκο, χωρίς εγγυήσεις και χωρίς υποχρεώσεις!

Όλα αυτά τα φροντίζει (μέσω της θυγατρικής της) η Lamda των πολλών μικρών επενδυτών, που ούτε προνομιούχοι είναι ούτε εκ του ασφαλούς και χωρίς ρίσκο κερδισμένοι…

Διαβάστε ακόμη: