Ο Τζόνι Κάρσον, Ντέιβιντ Λέτερμαν και ο Τζέι Λένο κράτησαν ζωντανή την σκηνή των βραδινών εκπομπών, όμως μια νέα τάση έχει αρχίσει να εμφανίζεται στο προσκήνιο, και αυτή είναι τα πρωινά talk show. Τα πρωινά σόου γίνονται πιο δημοφιλή από ποτέ, καθώς δίνεται η ευκαιρία σε διασημότητες να μοιραστούν στιγμές τους, ανησυχίες και τρέχοντα γεγονότα, σύμφωνα με το therichest.com

Προγράμματα όπως τα The View και το The Talk έχουν φέρει στη σκηνή μια λίστα με πολλούς και διαφορετικούς συμπαρουσιαστές, από τον Γούπι Γκόλντμπεργκ έως τον Τζέρι Ο’Κόνελ, αλλά και άλλους όπως τον Ντρου Μπάρριμορ και την Τζέννιφερ Χιούντστον, που μόλις ξεκίνησαν.

Ρίξτε μια ματιά στην τρέχουσα καθαρή αξία του αγαπημένου σας ημερήσιου παρουσιαστή σήμερα.

10- Τάμρον Χολλ – 7 εκατομμύρια

Ήταν η πρώτη Αφροαμερικανίδα γυναίκα η οποία συν-παρουσιάστηκε στο Today και ήταν η παρουσιάστρια της ημέρας για το MSNBC. Η Χολ ξεκίνησε το δικό της κοινοπρακτικό σόου στο ABC το 2019. Το 2020 μάλιστα, κέρδισε βραβείο Daytime Emmy για το εξαιρετικό και ενημερωτικό της σόου. Το σόου της επίσης, έχει ανανεωθεί με τέταρτη και πέμπτη σεζόν έως το 2024.

9- Σέρι Σέφερντ – 10 εκατομμύρια

Η ηθοποιός, κωμικός και σταρ της τηλεόρασης Σέρι Σέφερντ ξεκίνησε στον κλάδο των πρωινών προγραμμάτων ως συνπαρουσιάστρια στο The View το 2006 και παρέμεινε στην εκπομπή μέχρι το 2014. Το φθινόπωρο του 2022 έκανε μια νέα προσπάθεια για να γίνει παρουσιάστρια στο δικό της σόου. Στην αρχή της πρώτης της σεζόν, η Σέφερντ αναφέρθηκε στη Λίζζο, τη Μισέλ Ομπάμα και τον Μάικλ Μπι Τζόρνταν ως τους καλεσμένους των ονείρων της.

8- Νάταλι Μοράλες – 18 εκατομμύρια

Το 2010, το The Talk, μια εκπομπή που αναπτύχθηκε από την ηθοποιό Σάρα Γκίλμπερτ έκανε ντεμπούτο και έχει αναδείξει πολυάριθμους συμπαρουσιαστές όλα αυτά τα χρόνια. Η Μοράλες έχει εργαστεί μόνο ως οικοδεσπότρια και συντονίστρια για το σόου από το 2021, αλλά κερδίζει 6 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για τη δουλειά της. Μοιράζεται τη σκηνή με την βετεράνο συμπαρουσιάστρια του The Talk, Σέριλ Άντεργουντ και άλλους νεοφερμένους, όπως την Αμάντα Κλουτς, Ελέιν Γουέλτεροθ, Τζέρρι Ο’Κόνελ και Άκμπαρ Γκμπάζα-Μπιάμιλα. Βέβαια, ο κύριος οικοδεσπότης, ο ηθοποιός και σταρ της ταινίας Jerry McGuire, Τζέρρι Ο’Κόνελ, έχει καθαρή περιουσία 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

7- Τζέννιφερ Χιούντστον – 30 εκατομμύρια

Η Χιούντστον έχει αποδείξει ότι είναι κάτι περισσότερο από μια διαγωνιζόμενη στο American Idol. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει κερδίσει πολλά Grammy, ένα Όσκαρ, ένα Screen Actor Guild και ένα Tony, με αποτέλεσμα να είναι μέλος του αποκλειστικού κλαμπ EGOT. Πρωταγωνίστησε μαζί με τους Τζέιμι Φοξ, Μπιγιονσέ και Έντι Μέρφι σε διάφορα πρότζεκτ πριν ξεκινήσει την εκπομπή της της στο Fox το φθινόπωρο του 2022. Σύμφωνα με το Deadline, το The Jennifer Hudson Show έχει ανανεωθεί και με δεύτερη σεζόν και περιλαμβάνει συνεντεύξεις διασημοτήτων, ήρωες κοινότητας και μουσική.

6- Κέλλι Κλάρκσον – 45 εκατομμύρια

Ως η πρώτη νικήτρια του διαγωνισμού του American’s Idol για ντεμπούτο τραγουδιού το 2002, έφερε τα “Miss Independent” και “Stronger” μεταξύ πολλών άλλων κορυφαίων τραγουδιών. Αφού συνεπήρε τον κόσμο με την καριέρα της στο τραγούδι, η Κλάρκσον εργάστηκε ως προπονήτρια στο The Voice για οκτώ σεζόν και στη συνέχεια ξεκίνησε την δική της εκπομπή το 2019, το The Kelly Clarkson Show. Έχει κερδίσει δύο βραβεία Daytime Emmy συμπεριλαμβανομένης της κατηγορίας Εξαιρετικού και Διασκεδαστικού διοργανωτή Talk Show το 2022.

5- Γούπι Γκόλντμπεργκ – 60 εκατομμύρια

Προσέφερε κλασικά έργα όπως το Ghost and Sister Act, απολαμβάνοντας μια πολύ επιτυχημένη καριέρα ως ηθοποιός, συγγραφές και κωμικός, αλλά η Γκόλντμπεργκ είναι και οικοδέσποινα του The View από το 2001, κερδίζοντας 8 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για τις εμφανίσεις της. Το αρχικό καστ των συμπαρουσιαστών περιλάμβανε την σταρ της τηλεόρασης Μπάρμπαρα Γουόλτερς και τον δικηγόρο Σταρ Τζόουνς. Το 2023, η Γκόλντμπεργκ θα πρωταγωνιστήσει μαζί με την κωμικό Τζόι Μπέχαρ , τη δικηγόρο Σάννι Χόστιν, την τηλεοπτική παρουσιάστρια Σάρα Χέινς, την σταρ της τηλεόρασης Άνα Ναβάρρο και την υπεύθυνη πολιτικής στρατηγικής  Αλίσσα Γκάρα Γκρίφφιν.

4- Ρέιτσελ Ρέι – 100 εκατομμύρια

Καθώς ήταν εξοικειωμένη με τη σκηνή του ημερήσιου talk show, η Ρέι έγινε ένα από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα στο χώρο της μαγειρικής με βιβλία μαγειρικής, εκπομπές μαγειρικής και τη δική της εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια. Σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, το 2005, αφού εμφανίστηκε στο The Oprah Winfrey Show, η Ρέι δημιούργησε τη δική της εκπομπή με όνομα Rachael Ray με το CBS. Επί του παρόντος, στη 17η σεζόν, οι συζητήσεις για ανανέωση για τη 18η σεζόν θα αποφασιστούν την άνοιξη του 2023.

3- Ντρου Μπάριμορ – 125 εκατομμύρια

Έχουμε παρακολουθήσει την σταρ να μεγαλώνει σε ταινίες όπως η E.T. και Firestarter, The Wedding Singer και 50 First Dates, κερδίζοντας 15 εκατομμύρια δολάρια για κάθε ταινία στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και του 2000. Το 2020, η Μπάριμορ ξεκίνησε την δικής της εκπομπή με το CBS, The Drew Barrymore Show, καλύπτοντας μεγάλη ποικιλία θεμάτων, από την υγεία μέχρι το σχέδιο. Αν και η εκπομπή έχει ανανεωθεί για τρίτη σεζόν, τώρα προβάλλεται σε δύο μισάωρα τμήματα επιτρέποντας στο CBS να μεταδώσει τα πρώτα 30 λεπτά ως κύριο μήνυμα στο δελτίο ειδήσεων και στη συνέχεια να μεταδοθεί το δεύτερο μισό αργότερα μέσα στην ημέρα. Σύμφωνα με το The Things, η Μπάριμορ είναι η δεύτερη πλουσιότερη γυναίκα παρουσιάστρια ημερήσιας εκπομπής αυτή τη στιγμή.

2- Κέλλι Ρίπα – 120 εκατομμύρια και Ράιαν Σίκρεστ – 450 εκατομμύρια

Οι δύο παρουσιαστές είναι οικοδεσπότες του Live with Kelly and Ryan, από το 2017. Ο Σίκρεστ κερδίζει περίπου 70 εκατομμύρια δολάρια ετησίως από τις πολυάριθμες παρουσιάσεις του, όπως το American Idol και την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή και η Ρίπα κερδίζει ετήσιο μισθό 22 εκατομμύρια δολάρια από την πρωινή εκπομπή. Η Ρίπα μπήκε στο σόου το 2001 μαζί με τον βετεράνο οικοδεσπότη Ρέτζις Φίλμπιν και έκτοτε είναι πρωινή παρουσιάστρια.

1-Φίλιπ ΜακΓκρο – 460 εκατομμύρια

Ο Φίλιπ ΜακΓκρο, πιο γνωστός ως Ντ. Φιλ, συνεχίζει να μοιράζεται καθημερινά θέματα κοινής λογικής και ψυχολογίας με εκατομμύρια ανθρώπους που τον παρακολουθούν στην εκπομπή του. Μετά από μια τυχαία συνάντηση με τη μεγαλύτερη σταρ της καθημερινής ομιλίας, Όπρα Γουίνφρεϊ, ο ΜακΓκρο ξεκίνησε το δικό του σόου το 2002. Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων σχέσεων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και παραγωγός άλλων εκπομπών όπως The Doctors and Bull, με βάση την εμπειρία του ΜακΓκρο ως ένας δοκιμαστικός σύμβουλος.

Διαβάστε ακόμη: