Η σκληρή και δίκαιη αρθρογραφία του Radar σχετικά με άοσμα, άνοστα και εν πολλοίς άγνωστα πρόσωπα που απαρτίζουν το Ψηφοδέλτιο Επικράτειας της ΝΔ, κορύφωσε την δυσαρέσκεια των στελεχών και της βάσης του κόμματος, που διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι να καταλαμβάνουν εκλόγιμες θέσεις πρόσωπα που απαρτίζουν ή συνδέονται με ένα κλειστό κλαμπ βολεμένων και κρατικοδίαιτων, μια ψευτοελίτ δήθεν πεφωτισμένων κεντρογενών και διανοουμένων των business και της επιχειρηματικής κονόμας, στην πραγματικότητα γυρολόγων μεταξύ Ποταμιού, Δράσης και άλλων απολιτίκ σχηματισμών!

Δεν είναι υπερβολή ότι τόσο στο κόμμα, όσο και στη βάση παρατηρείται μια μεγάλη αντίδραση και νευρικότητα με την επιχειρούμενη αλλοίωση των ιδεολογικών χαρακτηριστικών της ΝΔ, πέρα και μακριά από τον Ριζοσπαστικό Φιλελευθερισμό που αποτελεί και την επίσημη ιδεολογία!

Επιπροσθέτως είναι χαρακτηριστική η απουσία ενός πολιτικού προσώπου ως επικεφαλής, που να εμπεριέχει τουλάχιστον έναν συμβολισμό!

Όπως ήταν η αείμνηστη Μαριέτα Γιανάκου για παράδειγμα!

Αφού ψηφίζει ΝΔ ο Δοξιάδης σωθήκαμε … Η πολιτική αποδοχή της προστατευόμενης του και οι φήμες για μπίζνα 25 εκατ. ευρώ!

Και μέσα σε όλα, νάσου και ο Απόστολος Δοξιάδης!

Ο γνωστός επιχειρηματίας της Πληροφορικής, του Ίντερνετ και των μεγάλων έργων, ο οποίος φέρεται – όπως ακούγεται στην αγορά- πολύ ευχαριστημένος για δυο λόγους.

Πρώτον γιατί η προστατευόμενη του επιτέλους απέκτησε πολιτική υπόσταση, όπως και πολλά άλλα μέλη της ψευτοελίτ των «πεφωτισμένων – διανοούμενων» της πολιτικής, όλοι οι γυρολόγοι των μικρών κεντρογενών και απολιτίκ κομμάτων!

Δεύτερον γιατί φέρεται να ολοκλήρωσε μια μπίζνα πολλών εκατομμυρίων! Για 25 ακούω, αλλά μένει να το επιβεβαιώσω!

Διαβάστε περισσότερα