Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν πίστευα αυτό που έβλεπαν τα μάτια μου!

Διάβαζα βέβαια όλες τις μέρες στα σάιτ της εξουσίας, το κλίμα που διαμορφωνόταν, σε μια προσπάθεια το παρά φύση που επρόκειτο να επιβάλει η ηγεσία της ΝΔ να περάσει ως φυσιολογικό!

Και ευελπιστούσα ότι στο τέλος θα πρυτάνευε η λογική και όχι το κολλητιλίκι, οι παραχωρήσεις στους κεντρογενείς ημέτερους ή οι προσωπικές επιλογές της οικογένειας και της κλειστής παρέας και ότι εν πάσει περιπτώσει στον μέγιστο βαθμό – στο τέλος της ημέρας- θα διατηρείτο ο χαρακτήρας και η φύση της Νέας Δημοκρατίας!

Αντί αυτού βεβαίως είμαστε αυτόπτες μάρτυρες μιας από- Νεοδημοκρατοποίησης και ταύτισης με τους «γραφικούς» του δήθεν Κέντρου, που σουλατσάριζαν επί χρόνια κάπου μεταξύ Ποταμιού, Δράσης, Στέφανου Μάνου και πάει λέγοντας, αυτοαποκαλούμενοι «πεφωτισμένοι» με αναφορές μιας γιαλαντζί και ψευδεπίγραφης ελίτ!

Διότι στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για ένα ψηφοδέλτιο που στις 6 εκλογικές θέσεις έχουν τοποθετηθεί πρόσωπα που ελάχιστη έως καθόλου σχέση δεν έχουν με την Νέα Δημοκρατία που γνωρίσαμε και μεγαλώσαμε, ούτε με αυτήν την ΝΔ που θα έπρεπε να εκφράζει την κοινωνία, τον αγροτικό πληθυσμό, την λαϊκή βάση, τις χαμηλών εισοδημάτων αστικές περιοχές, το θρησκευτικό συναίσθημα και την υπηρέτηση της πατρίδας!

Καμία ηχηρή προσωπικότητα, κανένα ηγετικό στοιχείο, καμία επαφή με τα δεδομένα, τις αρχές και την ιδεολογία της Παράταξης, κανένα νεύρο, καμία έμπνευση και προοπτική!

Ουδείς παραδοσιακός Νεοδημοκράτης δεν μπορεί να αντιληφθεί τι εκπροσωπεί ή τι αντιπροσωπεύει το ανακοινωθέν ψηφοδέλτιο Επικράτειας!

Μήπως γίναμε Ποτάμι και δεν το ξέρουμε; Μήπως γίναμε Δράση; ΚΟΔΗΣΟ; Ή παράρτημα του Στέφανου Μάνου; Δυστυχώς πολύ φοβάμαι ότι έτσι όπως πάμε, θα μας πάρει το …Ποτάμι!!!

Το ψηφοδέλτιο που είναι κομμένο και ραμμένο για τους εκπροσώπους του τριγώνου Εκάλη- Π. Ψυχικό- Κολωνάκι, αντιπροσωπεύει μόνο ένα κλειστό κλαμπ κολλητών, ημέτερων και οικογένειας, που κινείται μακριά από τις αρχές του Ριζοσπαστικού Φιλελευθερισμού, της ιδεολογίας και των αρχών του κόμματος!

Σε απλά λόγια, γεμίσαμε από Σκέρτσους! Η φυσιογνωμία της Παράταξης αλλοιώνεται και ανοίγουμε κερκόπορτες στην Άκρα Δεξιά να αποσπάσει βασικά κομμάτια των ιστορικών ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, που δυστυχώς μετεξελίσσεται σε ΚΟΔΗΣΟ και Ένωση Κέντρου!

Ο Πεσμαζόγλου και η Τσουδερού μας λείπουν για να ολοκληρωθεί ο θίασος …

Πρώτη στο Επικράτειας η Ειρήνη Αγαπηδάκη! Η κολλητή του Απ. Δοξιάδη! Του κολλητού του Κυριάκου Μητσοτάκη, του εκπροσώπου των δήθεν πεφωτισμένων του Ποταμιού και των κομματικών μορφωμάτων του Στ. Μάνου! Φυσικά για όσους γνωρίζουν έχει προηγηθεί η τοποθέτηση του Παγουλάτου, επίσης κεντρογενούς και μέλους της παρέας στον Ο.Ο.Σ.Α!!!

Στη δεύτερη θέση ο Θοδωρής Σκυλακάκης! Σοβαρή δουλειά πράγματι, στην διακυβέρνηση που ολοκληρώνεται!  Δεν παύει ωστόσο εδώ και χρόνια να αποκαλείται από τη βάση της ΝΔ «Ντοράκης», καθότι πρωτοπαλίκαρο επί χρόνια της Ντόρας, με μεταγραφή στον Μάνο και ουδέποτε φανατικός Νεοδημοκράτης! Λάιτ και μη μου άπτου…

Στην τρίτη θέση ο Χρήστος Στυλιανίδης! Ευτυχώς με την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου τον θυμηθήκαμε! Πρώτον παντελώς άχρηστος! Ένα απόλυτο κενό που κάνει τον Χαρδαλιά (τον οποίο ατυχώς και αναποτελεσματικά διαδέχτηκε) να φαντάζει μπροστά του Τιτάνας, Κολοσσός της Ρόδο. Ένα κολλητάρι του Πιτσιόρλα, που τον στηρίζει και προωθεί ο Παπαχελάς της Καθημερινής! Σε απλά λόγια ρουσφέτι στο σύστημα και τα παράκεντρα για λόγους ισορροπιών!

Στην τέταρτη θέση η Ιωάννα Λυτρίβη! Ένα καλό κοριτσάκι μου λένε, ανακάλυψη του Μόσιαλου επί διακύβευσης ΓΑΠ, ενώ εσχάτως είχε ενταχθεί στην παρέα Νίκης Κεραμέως – Γ. Μυλωνάκη! Καταλάβατε…

Στην πέμπτη θέση ο Γιώργος Σταμάτης, ειδικός στις σχέσεις με τους Ρομά, λένε! Μολονότι οι κακές γλώσσες ισχυρίζονται ότι κάνει τα θελήματα της Μαρέβας!

Στην έκτη θέση η Μαρία Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, χωρίς να γνωρίζω πολλά στοιχεία, την οποία μάλλον ανακάλυψε στην Θεσσαλονίκη η …Νικολούλη!!!

Δυστυχώς, πολύ φοβάμαι, ότι αν δεν κάνει τη δουλειά του ο Άρειος Πάγος με τους Κασιδιάρηδες, τα δύσκολα έρχονται, είναι μπροστά!

Και ακόμη περισσότερο φοβάμαι, πως οι λογικές που την ώρα τούτη επικρατούν, όπως καταδεικνύονται στο ψηφοδέλτιο Επικράτειας, δημιουργούν διαλυτικές τάσεις στον ιστό της Κεντροδεξιάς Παράταξης, που αργά ή γρήγορα θα διαφανούν, ακόμη και αν η ΝΔ κερδίσει στις δεύτερες εκλογές με αυτοδυναμία!

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει, για όποιον βλέπει σε βάθος και διαβάζει πίσω από τις γραμμές!

Διαβάστε περισσότερα