Δρόσισε άνοιξαν  οι χειμερινές αίθουσες και αυτή την εβδομάδα έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε 5 νέες ταινίες.

Μία νέα κινηματογραφική εβδομάδα βρίσκεται «προ των πυλών» και εμείς ετοιμαζόμαστε για μερικές καινούργιες και «ψαγμένες» ταινίες. Η υποψηφιότητα της Κούβας για τα Όσκαρ 2020, μία ταινία με παριζιάνικο «αέρα» και η επανακυκλοφορία της θρυλικής ταινίας «Τα Σαγόνια του Καρχαρία» είναι μερικές από τις ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Πάμε να δούμε τις 5 νέες  ταινίες που περιμένουμε στις αίθουσες των κινηματογράφων αυτή την εβδομάδα;

1. Ένας μεταφραστής

2. Η κυρία Χάρις πάει στο Παρίσι

3. Στην αυλή του σχολείου

4. Η πρόσκληση

5. Τα σαγόνια του καρχαρία

Οι πέντε νέες ταινίες της εβδομάδας: Αναλυτικά οι υποθέσεις

1. Ένας μεταφραστής

Υπόθεση: Στο πλαίσιο της απόπειρας του Φιντέλ Κάστρο να συσφίξει τις σχέσεις της Κούβας με τη Σοβιετική Ένωση, μετά το πυρηνικό ατύχημα του Τσέρνομπιλ τα κουβανικά νοσοκομεία δέχονται να περιθάλψουν τους τραυματίες. Σε ένα από αυτά, ένας μεταφραστής θα έρθει κοντά με τους ασθενείς και θα επιχειρήσει να βελτιώση τις συνθήκες περίθαλψής τους.

2. Η κυρία Χάρις πάει στο Παρίσι

Υπόθεση: Το “Η Κυρία Χάρις Πάει στο Παρίσι” είναι μια γοητευτική ιστορία μιας φαινομενικά συνηθισμένης Βρετανίδας οικονόμου, της οποίας το όνειρο να αποκτήσει ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής Christian Dior την οδηγεί σε μια απίστευτη περιπέτεια στο Παρίσι.

3. Στην αυλή του σχολείου

Υπόθεση: Μια κοπέλα προσπαθεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων όταν ο αδερφός της πέφτει θύμα bullying, ωστόσο εκείνος της ζητά να μείνει σιωπηλή. Το κορίτσι, τότε, καλείται να μάθει πώς να διαχειριστεί τις περιπλοκότητες μιας πρόωρης ενηλικίωσης.

4. Η πρόσκληση

Υπόθεση: Μια νεαρή γυναίκα η οποία έχει μόλις χάσει τη μητέρα της, ύστερα από ένα τεστ DNA ανακαλύπτει πως έχει ένα μυστηριώδη μακρινό ξάδερφο για τον οποίο προηγουμένως δεν ήξερε τίποτα. Η γνωριμία της μαζί του θα γίνει κατά τη διάρκεια ενός αριστοκρατικού γάμου στον οποίο την προσκαλεί, σύντομα όμως θα βρεθεί παγιδευμένη και μόνη στην αγγλική εξοχή προσπαθώντας να σώσει τη ζωή της.

5. Τα σαγόνια του καρχαρία

Υπόθεση: Η φιλήσυχη κοινότητα ενός μικρού νησιού γεμάτου τουρίστες αναστατώνεται, όταν στην καρδιά του καλοκαιριού κάνει την εμφάνισή του ένας καρχαρίας που σκορπά τον τρόμο, γεμίζοντας πτώματα τη θάλασσα.

Όλες οι νέες ταινίες της εβδομάδας προβάλλονται από την Πέμπτη 06/10 σε ένα σινεμά δίπλα σου!

Παραγωγός των ταινιών Τζέιμς Μποντ αποκαλύπτει την ηλικία του ηθοποιού που θα υποδυθεί τον 007

Διαβάστε ακόμη: