Μαζί με τον Οκτώβρη έρχονται και δυνατές κινηματογραφικές παραγωγές. Oι νέες ταινίες της εβδομάδας

Mία νέα κινηματογραφική εβδομάδα βρίσκεται «προ των πυλών» φέρνοντας μαζί της μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ταινίες. Αδιαμφισβήτητα αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζει η ταινία «Η Γυναίκα Βασιλιάς» με την Οσκαρική Viola Davis.

Επιπλέον, το θρίλερ «Χαμογέλα» έρχεται στους κινηματογράφους για να μάς τρομάξει, ενώ ακόμη η περιβόητη ταινία του εμβληματικού Κιμ Κι-Ντουκ επανακυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες μετά τον θάνατό του.

Οι  νέες ταινίες της εβδομάδας  που θα δούμε στις αίθουσες των κινηματογράφων:

1. Η Γυναίκα Βασιλιάς

2. Χαμογέλα

3. Ο Έρωτας τα Αλλάζει Όλα

4. Η Φλεγόμενη Θάλασσα

5. Bad Guy

Αναλυτικά οι υποθέσεις: 

1. Η Γυναίκα Βασιλιάς

Υπόθεση: Η νέα ταινία «Η Γυναίκα Βασιλιάς» (The Woman King) αφηγείται την αξιοσημείωτη ιστορία των μαχητριών Αγκότζι, μιας αποκλειστικά γυναικείας ομάδας πολεμιστριών που προστάτευαν το Αφρικανικό Βασίλειο της Δαχομέης τον 18o αιώνα. Την ηγέτιδα της ομάδας με δεξιότητες και δύναμη που όμοιά της δεν είχε ξαναδεί ο κόσμος, Στρατηγό Νανίσκα, υποδύεται η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός Viola Davis.

Η ταινία ακολουθεί το επικό ταξίδι της Νανίσκα στην εκπαίδευση της επόμενης γενιάς νεοσυλλέκτων, τις οποίες και προετοιμάζει για τη μάχη ενάντια στον μεγαλύτερο εχθρό που απειλεί το βασίλειο και την ελευθερία τους.
Για κάποια πράγματα αξίζει να πολεμάς.

2. Χαμογέλα

Υπόθεση: Ύστερα από ένα αλλόκοτο, τραυματικό δυστύχημα με μια ασθενή της, η Δρ. Ρόουζ Κότερ (Σόσι Μπέικον) αρχίζει να βιώνει τρομακτικά, ανεξήγητα γεγονότα. Με τον τρόμο να σαρώνει τη ζωή της, η Ρόουζ πρέπει να αντιμετωπίσει το προβληματικό παρελθόν της για να επιβιώσει και να ξεφύγει από την τρομακτική πραγματικότητα.

3. Ο Έρωτας τα Αλλάζει Όλα

Υπόθεση: Η ταινία ακολουθεί τη Χίλντι Γκουντ (Σιγκούρνι Γουίβερ), μια ευφυή μεσίτρια της Νέας Αγγλίας και απόγονο των μαγισσών του Σάλεμ, που λατρεύει το κρασί και τα μυστικά της. Η πολύ καλά δομημένη ζωή της αρχίζει να διαταράσσεται καθώς επανασυνδέεται με έναν παλιό της έρωτα από το γυμνάσιο, τον Φρανκ Γκέτσελ (Κέβιν Κλάιν), και εμπλέκεται επικίνδυνα στην απερίσκεπτη συμπεριφορά ενός συγκεκριμένου ανθρώπου. Θαμμένα συναισθήματα και οικογενειακά μυστικά χρόνων έρχονται στην επιφάνεια, και η Χίλντι ωθείται προς έναν απολογισμό με το ένα άτομο που απέφευγε εδώ και δεκαετίες να αντιμετωπίσει: τον εαυτό της.

4. Η Φλεγόμενη Θάλασσα

Υπόθεση: To 1969, η νορβηγική κυβέρνηση ανακοινώνει την ανακάλυψη ενός από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα πετρελαίου παγκοσμίως, στη γειτονική Βόρεια Θάλασσα, ξεκινώντας μια προσοδοφόρα περίοδο υπεράκτιας εξόρυξης.

50 χρόνια αργότερα, αρχίζουν να εκδηλώνονται οι περιβαλλοντολογικές συνέπειες – έχει ανοίξει μια ρωγμή στον πυθμένα της θάλασσας που προκαλεί την κατάρρευση μιας εξέδρας εξόρυξης. Μια ομάδα ερευνητών, μεταξύ των οποίων και η χειρίστρια υποβρυχίων Σοφία, σπεύδει να ερευνήσει για τους αγνοούμενους και να καθορίσει την αιτία της ζημιάς, αλλά ανακαλύπτει ότι αυτό είναι απλώς η αρχή μιας πιθανής αποκαλυπτικής καταστροφής. Ενώ εκκενώνονται οι εξέδρες, ο σύντροφος της Σοφία, ο Στίαν, παγιδεύεται στον βυθό της θάλασσας και η Σοφία πρέπει να καταδυθεί για να τον σώσει.

5. Bad Guy

Υπόθεση: Η ταινία – σκάνδαλο του Κιμ Κι-Ντουκ επανακυκλοφορεί στις αίθουσες των κινηματογράφων μετά τον θάνατό του. Ο προστάτης ενός πορνείου συναντάει στο δρόμο μια νεαρή φοιτήτρια και την διεκδικεί ερωτικά με προκλητικό τρόπο, λαμβάνοντας όμως την ψυχρή άρνησή της. Την παρακολουθεί, την παγιδεύει μέσα από μια κατηγορία ληστείας και πετυχαίνει την εκπόρνευσή της, ενώ ο ίδιος την παρακολουθεί από κοντά στην “φυλακή” της.

Όλες οι νέες ταινίες της εβδομάδας προβάλλονται από την Πέμπτη 30/9 σε ένα σινεμά δίπλα σου!

Διαβάστε ακόμη: