search

AREA 51

Οι «απειλές» – προειδοποιήσεις για δημοσιοποίηση συνομιλιών (κατά την προεκλογική περίοδο) οι οποίες υποτίθεται προέρχονται από υποκλοπές!

Οι σχετικές διαρροές από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν αναλάβει εργολαβικά το «σκάνδαλο», και το ερώτημα πού βρέθηκε το υλικό των υποκλοπών, η δημοσιοποίηση του οποίου επισύρει ποινή κάθειρξης 10 ετών!

Οι «απειλές» - προειδοποιήσεις για δημοσιοποίηση συνομιλιών (κατά την προεκλογική περίοδο) οι οποίες υποτίθεται προέρχονται από υποκλοπές!

Με την ψήφιση του νόμου για το απόρρητο στις υποκλοπές και τη μετωπική σύγκρουση Μητσοτάκη-Τσίπρα ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της υπόθεσης των υποκλοπών.

Το ενδιαφέρον τώρα εστιάζεται στα επόμενα επεισόδια τα οποία σχεδιάζει η Κουμουνδούρου προκειμένου να συντηρήσει το θέμα.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, αναμένεται στο διάστημα της προεκλογικής περιόδου η δημοσιοποίηση συνομιλιών, οι οποίες υποτίθεται ότι προέρχονται από υποκλοπές.

Τουλάχιστον αυτό διαρρέουν κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία έχουν αναλάβει εργολαβικά να αναδείξουν το σκάνδαλο με τις υποκλοπές.

Το ερώτημα είναι που βρήκε η Κουμουνδούρου το υλικό των υποκλοπών και πώς ακριβώς θα δημοσιοποιηθεί.

Με δεδομένο ότι ο νόμος που βρίσκεται ήδη σε ισχύ προβλέπει μέχρι δέκα χρόνια κάθειρξης το ρίσκο της δημοσιοποίησης είναι μεγάλο.

Δεν αποκλείεται όμως το υλικό να διαρρεύσει από ισότοπο του εξωτερικού με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.

Διαβάστε περισσότερα