Για την βίλα της χλιδής των απατεώνων και πλαστογράφων Κουτσολιούτσων που έριξαν γνωστούς, φίλους, τράπεζες, επενδυτικό κοινό και διέσυραν διεθνώς την ελληνική χρηματιστηριακή αγορά επιφέροντας τεράστιο πλήγμα στο κύρος του θεσμού, έχουν γραφτεί πολλά! Για όλο τον συρφετό της δήθεν αθηναϊκής ελίτ που προσερχόταν και υπέβαλε τα σέβη της στην οικογένεια των μεγαλοαπατεώνων, νομιμοποιώντας την στα μάτια της κοινωνίας, των Αρχών και των χρηματιστηριακών αγορών!

Και πολύ περισσότερο κάτι βλαχαδερά – μπακαλόγατοι που καραδοκούσαν να γλύψουν κανένα κόκκαλο από τα κλεμμένα του Τζώρτζη και να παραστήσουν στη συνέχεια τους ευυπόληπτους επιχειρηματίες- διαχειριστές!

Στην ουσία αρπακτικά που στο τέλος της ημέρας βούτηξαν κάτιτις από μια περιουσία που στην πραγματικότητα ανήκε στις τράπεζες, τους ομολογιούχους και το επενδυτικό κοινό!

Εν πάσει περιπτώσει σταματώ εδώ! Δεν είναι της παρούσης…

Το ζήτημα είναι στην προκειμένη περίπτωση, το colpo grosso που πάει να κάνει ο πρώην προφυλακισμένος Τζώρτζης Κουτσολιούτσος (δεν ξέρω πόσο καλά πέρασε μέσα, γιατί έχω ακούσει διάφορα! ) με την «βίλα της χλιδής» την οποία εμμέσως με βρώμικα, δόλια και υποχθόνια σχέδια έχει υφαρπάξει!

Οι πληροφορίες λένε ότι ο διαβόητος Τζώρτζης, που παρίστανε το «Βασιλόπουλο» και υπήρξε διαχρονικά ένας αυθάδης, εριστικός και με έπαρση θρασύδειλος αλαζόνας, που τραγουδούσε «καραόκε» υπό την επήρεια του ουίσκι και των οινοπνευματωδών και γέλαγαν με την κατάντια του φίλοι και γνωστοί πίσω από την πλάτη του, ιδίως αυτοί που τον άρμεξαν στη συνέχεια και τον βρίζουν σήμερα ενώ υπήρξαν μυστικά συνεταιράκια στις απάτες, προσπαθεί να πουλήσει την θρυλική βίλα των 50 στρεμμάτων και με το ελικοδρόμιο στις Σπέτσες, πάνω από τον κόλπο της Ξυλοκέριζας, στους Γλύξμπουργκ, τον Παύλο και την Μαρί Σαντάλ!

Το πριγκιπικό ζεύγος πέρασε τον Αύγουστο στη βίλα των Κουτσολιούτσων, όχι με φιλοξενία, αλλά με ενοίκιο 15.000 ευρώ την ημέρα, καθώς ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία είχαν ήδη πουλήσει το υπερπολυτελές ενοχικό στο Πόρτο Χέλι!

Η βίλα της χλιδής των Σπετσών, όπου στα πάρτι τραγουδούσε ο Διονύσης Σαββόπουλος, αδερφός της κυρίας Καίτης Κουτσολιούτσου, έχει προσημειωθεί ως εγγύηση από την εταιρία Petrus AG, με έδρα την Ελβετία κατόπιν δανείου ύψους 36,4 εκατ. ευρώ που φέρεται να είχε χορηγήσει στους Κουτσολιούτσους!

Ωστόσο η Petrus AG είναι μια εταιρία με μετοχικό κεφάλαιο 100.000 ευρώ, οπότε είναι απορίας άξιον από πού και πώς χορήγησε δάνειο ύψους 36,4 εκατ. ευρώ στην οικογένεια των μεγαλοαπατεώνων!

Οι Αρχές και η πιάτσα ολόκληρη θεωρούν και υποψιάζονται ότι ο δανεισμός από την Petrus AG, πίσω από την οποία βρίσκεται ο 71 χρονος Μεξικανός επιχειρηματίας Andres Newmman Holzer , πρώην αντιπρόεδρος του ομίλου Dufry και φίλος πατέρα και γιου Κουτσολιούτσου, είναι εικονικός, κατ επέκταση η προσημείωση είναι μαϊμού και αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνο να περισώσει τη βίλα των Κουτσολιούτσων από τα χέρια των τραπεζών και των επενδυτών στους οποίους και ανήκει, καθώς τα λεφτά με τα οποία αποκτήθηκε είναι κλεμμένα, προϊόν απάτης και βρώμικου χρήματος!

Την ώρα λοιπόν που με τεράστια ευθύνη του Υπ. Δικαιοσύνης Τσιάρα η δίκη των Κουτσολιούτσων πάει συνεχώς πίσω, δίνοντας την εντύπωση ότι εξυφαίνεται ύπουλο και βρωμερό σχέδιο παραγραφής των εγκλημάτων τους, ο διαβόητος και υπερφίαλος Τζώρτζης, των ουίσκι, του καραόκε, της έπαρσης και της αλαζονείας, φέρεται να προσπαθεί να πουλήσει τη βίλα στους Γλύξμπουργκ και να βάλει στην τσέπη τα λεφτά!

Ξεγελώντας ακόμη μια φορά μέσω του δόλιου δανεισμού και της μαϊμού υποθήκης – δέσμευσης, το ελληνικό δημόσιο, τις τράπεζες και τους επενδυτές!

Τι έχει να πει για όλα αυτά ο αξιότιμος κύριος Τσιάρας Υπ. Δικαιοσύνης;

Τι έχει να πει ο κύριος Πιτσιλής της ΑΔΑΕ;

Τι έχουν να πουν οι κύριοι συστημικοί τραπεζίτες;

Τι έχει να πει η πρόεδρος της Επ. Κεφαλαιαγοράς;

Θα παρέμβει επιτέλους ένας πραγματικός εισαγγελέας; Θα μπουκάρουν ο ΣΔΟΕ και οι φορολογικές αρχές; Τι κάνει η Αρχή για το ξέπλυμα;

Ως πότε κάποιοι θα καλύπτουν και θα συγκαλύπτουν τους μεγαλύτερους απατεώνες (και τους συνεργούς τους κρυφούς και φανερούς) που γέννησε το Ελληνικό χρηματιστήριο;

Διαβάστε ακόμη: