Για να ξέρετε, τον αρχηγό της Αστυνομίας Κωνσταντίνο Σκούμα, έναν αξιωματικό σοβαρό, έντιμο, με παιδεία και υπόσταση, δεν τον έφαγαν ούτε ο Θεοδωρικάκος, ο αρμόδιος υπουργός δηλαδή, ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δηλαδή ο πρωθυπουργός!

Ο Σκούμας «φαγώθηκε» από τα υπόγεια και τις παρυφές του Μαξίμου, από 2 «παράγοντες» του παρασκηνίου και των διαδρόμων, που συνήθως δρουν πίσω από κλειστές κουρτίνες και οι οποίοι εσχάτως έχουν έρθει πολύ κοντά, καθώς τους ενώνει το μίσος για τους πρώην και οι προοπτικές για να κάνουν κουμάντο στο αύριο!

Όποιος ξέρει και μπορεί να ενώσει και συνδέσει διαδρομές, αντιλαμβάνεται τους βαθύτερους λόγους και τις σκοπιμότητες που οι 2 του παρασκηνίου και των διαδρόμων του υπογείου του Μαξίμου, πριόνιζαν επί καιρώ και τελικά κατάφεραν να αποκαθηλώσουν τον αρχηγό της Αστυνομίας έναν μόλις μήνα μετά την ανανέωση της θητείας του!

Πρόκειται για εξωθεσμικές παρεμβάσεις που λαμβάνουν χαρακτήρα εκτροπής και επί της ουσίας απειλούν το πολίτευμα!

Και η απογοήτευση πλέον έγκειται στο ότι ο πρωθυπουργός όχι μόνο ανέχεται, αλλά συναινεί εμμέσως σε τέτοιες συμπεριφορές, δίνοντας στους κάθε λογής νταραβεριτζήδες (των πρακτόρων και των ανεξάρτητων αρχών) τέτοια υπόσταση που να τους κάνει να πανηγυρίζουν γιατί έφαγαν τον Αρχηγό!

Δυστυχώς, σημάδια μιας κυβέρνησης σε κατάρρευση…

Διαβάστε περισσότερα