Πολλά έχουν ακουστεί για την προσωπική ζωή του Κωνσταντίνου Αργυρού μετά την τελευταία του σχέση με την Αλεξάνδρα που διήρκησε τρία χρόνια, ωστόσο δεν είχε την κατάληξη που πολλοί πίστευαν, αφού αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά.

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time, ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρίσκεται σε σχέση με την Αλεξάνδρα Νίκα, κόρη του γνωστού επιχειρηματία αλλαντικών.

Τι έχει πει για την προσωπική του ζωή σε παλαιότερη συνέντευξη του

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό DownTown της Κύπρου το 2018, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε για την προσωπική του ζωή και τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

«Ποιος δεν έχει προβλήματα στη περίοδο που ζούμε; Όλοι έχουμε προβλήματα, το θέμα είναι να μπορούμε να τα αντιμετωπίζουμε και να προχωράμε. Κάποιος ίσως εύλογα να αναρωτηθεί και να πει «σιγά τα προβλήματα που έχει ο Αργυρός», μπορεί να μην αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα με τον διπλανό μου, αλλά ο καθένας έχει και τα δικά του θέματα. Κανείς δεν ξέρει τι επικρατεί στο σπίτι του καθενός και τι άγχος μπορεί να κρύβεται πίσω από τον καθένα μας», είχε ο λαϊκός τραγουδιστής.

«Δεν μένω μεγάλα διαστήματα μόνος μου, ποτέ δεν αποκαλύπτω τις σχέσεις μου και δεν το βγάζω προς τα έξω. Το γεγονός ότι δεν έχει τύχει να το μάθετε, δεν σημαίνει ότι είμαι μόνος. Φροντίζω να προστατεύω την εκάστοτε σύντροφο μου. Θα σου πω κάτι που δεν έχω ξαναπεί. Πριν από δυο χρόνια, όταν κυκλοφόρησε ο προηγούμενος δίσκος μου «Όσα Νιώθω», ουσιαστικά θυσίασα μία σχέση που είχα εκείνη την περίοδο.

Έτρεχα με το promo του δίσκου, με το μαγαζί και τις λοιπές υποχρεώσεις μου και δεν έδωσα το βάρος που έπρεπε στη σχέση μου και κάπως έτσι την «πλήρωσε» η προσωπική μου ζωή. Κάνοντας την αυτοκριτική μου θα μπορούσα να πω ότι μάλλον κάτι δεν κάνω κι εγώ καλά. Θεωρώ πως στο μέλλον θα διαχειριστώ καλύτερα τα πράγματα, αρκεί να το αξίζει και η άλλη πλευρά. Οι σχέσεις βλέπω ότι θέλουν πολλή δουλειά και συμβιβασμούς, δεν είναι εύκολο να κατανοήσει κάποια κοπέλα τη φύση της δικής μου δουλειάς».

Διαβάστε περισσότερα