Μετά από πέντε χρόνια στη Mercedes, ο Βάλτερι Μπότας έχει πλέον αποχωρήσει από τη γερμανική ομάδα, αλλά διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Φινλανδός οδηγός είναι ήδη στην δεύτερη του σεζόν με την Alfa Romeo με την οποία υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο και αντικατάστησέ τον θρυλικό Κίμι Ραϊκόνεν.

Πριν από λίγο καιρό, ο Μπότας ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram με τον ίδιο να κάνει μπάνιο στα νερά ενός ποταμού στο Άσπεν.

Η φωτογραφία έγινε viral και τράβηξε τα βλέμματα καθώς ο Μπότας ήταν… γυμνός και επιδείκνυε τα οπίσθιά του στη φωτογραφία!

O Φινλανδός εκμεταλλεύτηκε την δημοσιότητα που πήρε η φωτογραφία και το ενδιαφέρον των θαυμαστών του και την χρησιμοποίησε για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Πάνω από 5.000 αντίτυπα της φωτογραφίας πωλήθηκαν όμως ο Μπότας κράτησε το τελευταίο αντίτυπο για να το χαρίσει και να το αφιερώσει στον καλό του φίλο Χάμιλτον.

Μάλιστα ο Χάμιλτον είχε ερωτηθεί από δημοσιογράφο αν θα αγόραζε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο του πρώην συμπαίκτη του στη Formula 1 με τον ίδιο να απαντάει θετικά αν πρόκειται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στο βίντεο που ανέβασε η Mercedes στον λογαριασμό της ο Μπότας δίνει την κορνίζα με την γυμνή φωτογραφία του στην οποία έχει υπογράψει «Στον Λούις με αγάπη».

Ο Χάμιλτον από την πλευρά του γέλασε με το δώρο του και αστειεύτηκε λέγοντας ότι «δεν είναι ακριβώς το αναμνηστικό που θα περίμενα για να σε θυμάμαι».

Οι αστεϊσμοί του Μπότας με τους ανθρώπους της Mercedes όμως συνεχίζονται, με τελευταίο «επεισόδιο» τη συνάντηση του οδηγού της Alfa Romeo με τον Τότο Βολφ, επικεφαλής της Mercedes F1, o οποίος στο Γκραν πρι του Μπαχρέιν «πιάνεται» από κάποια ερασιτεχνική κάμερα ή κινητό να λέει στον Μπότας : «Είσαι ο αγαπημένος μου πορνοστάρ», να τον αγκαλιάζει και να φεύγει.

Προφανώς το σχόλιο έχει να κάνει με το ανανεωμένο λουκ του Βάλτερι, ο οποίος έχει αφήσει μουστάκι και μαλλί «λασπωτήρα», θυμίζοντας πορνοστάρ των 80ς!

 

Διαβάστε περισσότερα