Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Τζόνι Ντεπ να έχει βρεθεί στο επίκεντρο για τον χωρισμό του με την Άμπερ Χερντ, έχει φροντίσει όμως να επενδύσει και στην αγορά ιδιωτικών νησιών. Του ανήκει μάλιστα εδώ και λίγα χρόνια ένα νησί στα Δωδεκάνησα.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Τζόνι Ντεπ διέθεσε 4,2 εκατομμύρια ευρώ και από το 2015, σύμφωνα με το lonely planet, έχει στην κατοχή του ένα ελληνικό νησί στα Δωδεκάνησα.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός αποφάσισε να διαθέσει αυτό το μεγάλο ποσό για να αποκτήσει το νησί που έχει έκταση 0,20 χιλιόμετρα. Σύμφωνα, μάλιστα, με την απογραφή του 2011 στο νησί δεν υπάρχουν μόνιμοι κάτοικοι παρά μόνο μικρό απόσπασμα του Ελληνικού Στρατού.

Και με νησί στις Μπαχάμες ο Τζόνι Ντεπ

Ο Τζόνι Ντεπ το 2004 διέθεσε 3,6 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει ένα ακόμα νησί, το οποίο διαθέτει 6 παραλίες. Αυτή τη φορά στις Μπαχάμες.

Στις έξι παραλίες λέγεται πως έχει δώσει τα ονόματα των παιδιών του και της τότε πρώην συζύγου του, Βανέσα Παραντί αλλά και φίλων του, όπως του Μάρλο Μπράντο.

«Στο σφυρί» το ρετιρέ που έμενε με την Άμπερ Χερντ

Μετά το θρίλερ της δικαστικής τους διαμάχης, ο λαμπερός ηθοποιός του Χόλιγουντ θέλει να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Έτσι πουλά το πολυτελές ρετιρέ όπου ζούσαν όσο ήταν παντρεμένοι με την Άμπερ Χερντ.


Η μονάδα είναι μία από τις πέντε που κατείχε ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» στην κορυφή του διάσημου κτιρίου Eastern Columbia στο κέντρο του Λος Άντζελες.


Μετά το διαζύγιό του από την Άμπερ Χερντ το 2016, ο 58χρονος Τζόνι Ντεπ καταχώρησε και πούλησε και τα πέντε ρετιρέ έναντι 12,78 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ενώ και οι πέντε μονάδες φέρονται να ήταν συνδεδεμένες μεταξύ τους όταν ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ ζούσαν εκεί, στη συνέχεια διαχωρίστηκαν αφού τις πούλησε. Το ρετιρέ που βγήκε πιο πρόσφατα στην αγορά πωλείται έναντι 1.765.000 δολαρίων.


Το πολυτελές διαμέρισμα, που βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου του Λος Άντζελες, είναι μια διώροφη κατοικία που διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, δύο μπάνια και 1.780 μέτρα ελεύθερου χώρου.

Διαβάστε περισσότερα