Ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης, ως «σερίφης», εισέβαλε σε πάρκινγκ, το οποίο βρίσκεται στην συμβολή των λεωφόρων Ποσειδώνος και Καλαμακίου, δίπλα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της παραλίας Αλίμου, και ανέστειλε με στυλ «αποφασίζω και διατάσσω» την λειτουργία του πάρκινγκ.

Πιο συγκεκριμένα, στις 07/03/2023, ο Δήμος Αλίμου κατέλαβε με την χρήση μηχανημάτων το εν λόγω χώρο parking o οποίος ανήκει, βάσει διαγωνισμού, εδώ και 26 έτη στο κατάστημα της παραλίας.

Προφανώς επειδή πλησιάζουν εκλογές ο Δήμαρχος αποφάσισε να παρανομήσει, επιλεκτικά πάντα, και να κλείσει μια υγιή επιχείρηση, αφήνοντας άνεργους δεκάδες εργαζόμενους.

Επιλέγει ποιο κατάστημα και ποιο πάρκινγκ θα εξακολουθεί να λειτουργεί και ποιο θα κλείσει. Με τι κριτήρια;

Μάλλον προσωπικά, αλλιώς δεν εξηγείται η προσωπική εμπάθεια απέναντι σε ορισμένα καταστήματα και επιχειρηματίες, τους οποίους συνεχώς και αυθαίρετα στοχοποιεί.

Μήπως τελικά έχουν βάση οι πληροφορίες ότι θέλει να δώσει τα καταστήματα σε δικούς του ανθρώπους που θα τον βοηθήσουν στην επανεκλογή του;

Σίγουρα οι πράξεις του αυτές θα απασχολήσουν την Δικαιοσύνη, στην οποία ο Δήμαρχος δεν είναι άγνωστος, όπως για παράδειγμα η υπόθεση κακουργηματικής απιστίας, όπου ο Δήμαρχος έχει κληθεί και καταθέσει στην Εισαγγελία Διαφθοράς και Οικονομικού Εγκλήματος, ως ύποπτος για την αγορά πινάκων αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με χρήματα του Δήμου με απευθείας ανάθεση, χωρίς προκήρυξη.

Διαβάστε περισσότερα