Για να ξέρετε, στην πιάτσα υπάρχουν 2 Μίμηδες!

Ο ένας της Δικαιοσύνης, φίλος μου παλιός, ο οποίος όχι μόνο «καθάρισε» από τα εκκρεμή δικαστικά του θέματα, αλλά και έχει πραγματοποιήσει μια ολική επιστροφή, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και το Kαραμανλικό στοιχείο με το οποίο ταυτίζεται, απέκτησαν τον «έλεγχο» του Πρωτοδικείου Αθηνών, με ότι η εξέλιξη αυτή μπορεί να συνεπάγεται ως προς τις μελλοντικές εξελίξεις στην Δικαιοσύνη!

Και αναμφίβολα η εκλογική αυτή νίκη έχει μια σοβαρή σημειολογία, την οποία θα πρέπει οι κυβερνώντες και οι παραφυάδες τους να λάβουν σοβαρά υπόψιν!

Ο δεύτερος Μίμης είναι αυτός των τραπεζών!

Που μια ζωή κινείται στο παρασκήνιο, υποτίθεται σε δεύτερους ρόλους, πλην όμως με σημαντική επιρροή σε επιχειρηματικά συστήματα που υποβοήθησε στην χορήγηση δανείων από την «μεγάλη κρατική μας φίλη», κυρίως εφοπλιστικών αλλά και σε πλείστους άλλους τομείς της επιχειρηματικής δράσης!

Στις μέρες μας ο Μίμης, που στη νέα δραστηριοποίηση του «πούλησε» αυτόν που τον είχε τοποθετήσει και πέρασε υπό την εποπτική αρχή, σε μια ιδιότυπη αυτονόμηση, καλώς ή κακώς θα κριθεί από την νέα ηγεσία!

Πολύ φοβούμαι ωστόσο ότι έχει λησμονήσει την σοφή λαϊκή ρήση: «Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς»…

Διαβάστε ακόμη: