O Τζόνι Ντεπ ήταν καλεσμένος του οίκου Dior που διοργάνωσε ένα λαμπερό πάρτι μαζί με το περιοδικό «Madame Figaro» της Γαλλίας και την «Moët & Chandon».

Ο χολιγουντιανός σταρ εμφανίστηκε στο πάρτι που έγινε στο πλαίσιο του κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών με καπέλο, γυαλιά ηλίου και στιλάτο κοστούμι Dior.

Εκτοπισμένος από τα αμερικανικά πλατό από την εποχή της δίκης του με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, που τον κατηγορούσε για ενδοοικογενειακή βία, ο 59χρονος Τζόνι Ντεπ κάνει δυνατό comeback με την ταινία «Jeanne du Barry» στον ρόλο του Λουδοβίκου XV.

Η αυλαία του 76ου Φεστιβάλ Καννών άνοιξε στις 16 Mαϊου με την ταινία του Τζόνι Ντεπ και θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 27 Μαΐου. Ο ηθοποιός δέχτηκε θερμή υποδοχή από το κοινό και μάλιστα μετά την προβολή της ταινίας, τον χειροκρότησε όρθιο για επτά λεπτά αποθεώνοντας την ταινία.

«Οταν σου ζητούν να αποχωρήσεις από μια ταινία που συμμετέχεις, εξαιτίας απλών φημών που πετούν στον αέρα, τότε ναι, νιώθεις ότι σου κάνουν μποϊκότάζ. Δεν αισθάνομαι όμως πια έτσι, διότι δεν σκέφτομαι το Χόλιγουντ. Στην πραγματικότητα δεν έχω τόσο ανάγκη πλέον το Χόλιγουντ. Βρισκόμαστε σε μια παράξενη, αστεία εποχή, όπου όλοι θα ήθελαν πολύ να είναι ο εαυτός τους, όμως δεν μπορούν» σημείωσε ο Τζόνι Ντεπ στην συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στις Κάννες.

O Tζόνι Ντεπ σε πάρτι του οίκου Dior στις Κάννες -Εμφανίστηκε με καπέλο και στιλάτο κοστούμι

O Τζόνι Ντεπ εμφανίστηκε ευδιάθετος και στιλάτος στο λαμπερό πάρτι του οίκου Dior που έγινε χθες βράδυ στις Κάννες. Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail υπέγραψε ένα «χρυσό» συμβόλαιο με τον Dior για να συνεχίσει την συνεργασία του ως βασικό πρόσωπο του αρώματος «Dior Sauvage». Από το 2015 ο Τζόνι Ντεπ διαφημίζει το άρωμα αυτό και το deal που συμφώνησε είναι 20 εκατομμύρια δολάρια για να συνεχίσει να είναι ο ambassador του «Dior Sauvage».

Διαβάστε περισσότερα