Η Εύα Αντωνοπούλου τέθηκε εκτός ΣΚΑΪ με απόφαση της διοίκησης του σταθμού περίπου ένα μήνα πριν τη λήξη του συμβολαίου της. Κι όλα αυτά γιατί η παρουσιάστρια φαίνεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Open προκειμένου να συνεχίσει εκεί την επόμενη σεζόν.

Το συμβόλαιο της με τον ΣΚΑΪ λήγει 30 Ιουνίου και η Εύα Αντωνοπούλου δεν έχει κάνει καμία δήλωση για τη μεταγραφή της. Η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε σήμερα την τελευταία εξέλιξη σχετικά με την Εύα Αντωνοπούλου και τη λήξη της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ!

Η δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής, Happy Day: «Εκκρεμούσε ένα τυπικό ραντεβού με την διοίκηση, μετά από 14 χρόνια, τυπικά οφείλει να πει ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της για την επόμενη σεζόν, το οποίο λήγει τέλει Ιουνίου. Εκεί, η αντίδραση της διοίκησης δεν ήταν η αναμενόμενο για μία συνεργασία και σχέση 14 χρόνων. Εκεί αντέδρασαν εκδικητικά θα πω εγώ. Ζήτησαν από την Εύα Αντωνοπούλου, εφόσον έχει αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιό της, να φύγει έναν μήνα νωρίτερα -δηλαδή 30 Μαΐου- και μάλιστα, να μην έχει σχεδόν καμία ανάμειξη ή τη λιγότερο δυνατή στην εκλογική βραδιά της 21ης Μαΐου. Της ζήτησαν να απέχει εντελώς».

Διαβάστε περισσότερα