Την ώρα που το ζήτημα της ημερομηνίας των εκλογών γίνεται σίριαλ, καθώς το παπαδαριό – ξέρετε αυτοί που ξεπούλησαν Αστέρα και Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης σε αλλόθρησκους, Μουσουλμάνους και Εβραίους – δεν θέλει προσφυγή στις κάλπες στις 9 Απριλίου Κυριακή των Βαΐων (και αυτό το θέμα το αποκαλύψαμε εμείς 48 ώρες πριν το αναδείξουν τα υπόλοιπα ΜΜΕ), στο Μαξίμου μαθαίνω πέφτουν πισώπλατες μαχαιριές!

Ο αγαπητός Πασοκογενής Σκέρτσος, γνήσιο τέκνο της εποχής (και της συνωμοταξίας Σημίτη) με το μπλοκάκι του στο χέρι αλά Τροντ Σόλιντ (του Νορβηγού πρώην προπονητή του Ολυμπιακού επι Κόκκαλη που έφυγε νύχτα) και τα περίφημα «κουτάκια» που του φτιάχνει ο Μάριος Ψάλτης της προνομιακής Price, μετά την αποχώρηση του Γρηγόρη την έχει δει …Αυτοκράτορας!

Και δεν θέλει να βλέπει κανέναν άλλο πλην του εαυτού του, κοντά στον Μητσοτάκη!

Έτσι, έχει πάρει το φτυάρι και έχει αρχίσει το θάψιμο, στον πιο ικανό, έμπειρο και έντιμο που έχει περάσει την πόρτα του Μαξίμου τον τελευταίο καιρό, έναν εξαίρετο νομικό που μπορεί να διαχειρίζεται καταστάσεις και να δίνει τις κατάλληλες συμβουλές, χωρίς σκοπιμότητες ή ίδιον όφελος!

(Προσοχή, μην μπερδευτείτε, δεν εννοώ τον Μπουκαλάκια!!!)

Τρόμαξε ο Σκέρτσος! Ότι θα χάσει την πρωτοκαθεδρία! Και μαζί της τα κολιτιλίκια με Ανδριόπουλο, Μ. Ψάλτη και ότι θα πάνε πίσω τα μεγαλεπίβολα σχέδια για την ΠΥΡΚΑΛ και τις φθηνές κατοικίες των νέων στο κέντρο της Αθήνας, που θα αντικαταστήσουν τα γραφεία και τις υπηρεσίες Υπουργείων και Οργανισμών του Δημοσίου!

Βρε τι καλό παιδί είναι ο Σόλιντ – συγνώμη ο Σκέρτσος! Μεγάλη καρδιά! Τον έπιασε ο πόνος για τους νέους, τους φοιτητές και τα νεαρά ζευγάρια!!!

Διαβάστε ακόμη: