search

PICK POST

Όταν η περιουσία της Εκκλησίας αλλοτριώνεται από αλλόθρησκους και περνάει στα χέρια Μωαμεθανών και Εβραίων

Καλά τα euro καλή όμως και η Ορθοδοξία - Το Ορφανοτροφείο, οι Ισραηλίτες με δανεικά λεφτά, η κάνναβη, το Υπ. Ανάπτυξης, ο εφοπλιστής, ο «Ανιψιός», ο Δήμαρχος!

Όταν η περιουσία της Εκκλησίας αλλοτριώνεται από αλλόθρησκους και περνάει στα χέρια Μωαμεθανών και Εβραίων - Καλά τα euro καλή όμως και η Ορθοδοξία - Το Ορφανοτροφείο, οι Ισραηλίτες με δανεικά λεφτά, η κάνναβη, το Υπ. Ανάπτυξης, ο εφοπλιστής, ο «Ανιψιός», ο Δήμαρχος - Τι έχει να πει γι’ αυτά ο Αρχιεπίσκοπος;

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι η Εκκλησία της Ελλάδος μέσα από πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων, είτε απευθείας, είτε διά μέσω πλειοδοτικών διαγωνισμών όπως για παράδειγμα τον Αστέρα Βουλιαγμένης στους Άραβες και τους Τούρκους (που στη συνέχεια αποχώρησαν) ή μόλις πρόσφατα το Ορφανοτροφείο της Βουλιαγμένης σε ισραηλινά συμφέροντα απέκτησε έσοδα, χρήμα σε euro που εισέρρευσε στα Ταμεία της!

Αδιαμφισβήτητα καλά είναι τα euro! Καλή όμως και η Ορθοδοξία!

Και διερωτάται κανείς πως είναι δυνατόν τα φιλέτα της Εκκλησίας που προέρχονται κυρίως από δωρεές πιστών Ελλήνων πολιτών, που τιμούν τη θρησκεία και έχουν δώσει ακόμη και το αίμα τους γι’ αυτήν, να αλλοτριώνονται από αλλόθρησκους και να περνάνε στα χέρια Μωαμεθανών και Εβραίων!!!

Δεν είμαστε ρατσιστές, ούτε φανατικοί, πλην όμως καταγράφουμε μια πραγματικότητα που σχετίζεται με την Εκκλησία, τον ρόλο της, την ορθοδοξία, την περιουσία από δωρεές πιστών!

Και ευλόγως θέτουμε το ερώτημα: Τι έχει να πει γι’ αυτό ο Αρχιεπίσκοπος;

Ωστόσο τούτο αποτελεί μία και μόνο πτυχή ενός σύνθετου ζητήματος που εμπεριέχει νταραβέρι, διαπλοκή και ισχυρά επιχειρηματικά και εφοπλιστικά συμφέροντα!

Ο διαγωνισμός για το Ορφανοτροφείο στο Καβούρι, στον λαιμό της Βουλιαγμένης, πάνω από την πλαζ του Αστέρα σηκώνει πολύ σκόνη…

Ακίνητο της αρχιεπισκοπής στη Βουλιαγμένης.

Κατ’ αρχήν επικράτησαν Ισραηλινά συμφέροντα!

Οι ίδιοι Εβραίοι επιχειρηματίες που με δανεικά λεφτά από ελληνικές τράπεζες αγοράζουν όλο το κέντρο της Αθήνας μέσα από πλειστηριασμούς, διαγωνισμούς και …αναθέσεις και σηκώνουν ξενοδοχεία υπό τον τίτλο (brand name) πολύ γνωστής ξενοδοχειακής αλυσίδας, όχι φυσικά εκ των κορυφαίων!

Πρόκειται για τα ίδια εβραϊκά συμφέροντα που εμπλέκονται με την κάνναβη, έχουν σχέσεις – συνεταιριλίκια με πολύ γνωστό πρώην προφυλακισμένο επιχειρηματία της Ενέργειας και απολαμβάνουν της στήριξης του Υπ. Ανάπτυξης!

Στον ίδιο διαγωνισμό ενεπλάκη και πολύ γνωστός εφοπλιστής, με εβραϊκές καταβολές και πολύ στενές σχέσεις με συγγενικό πρόσωπο (αποκαλούμενο και ως ο «Ανιψιός») πολύ υψηλού προσώπου στην βαθμίδα και ιεραρχία της Εκκλησίας!

Ο οποίος εφοπλιστής παραδόξως έκανε πίσω, προ της δύναμης και της επιθετικής επέκτασης των Ισραηλινών συμφερόντων!

Γιατί άραγε; Τι μεσολάβησε; Ή τι προέκυψε; Και ποιος ο ρόλος του «Ανιψιού»;

Όπως πίσω έκανε και ο Δήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης, που έμεινε στα λόγια, τα «μάσησε», βρήκε προφάσεις και δικαιολογίες, πολλά δήθεν και στο τέλος έκανε πιρουέτα μεγαλύτερη από εκείνη του Ιωάννη Μελισσανίδη!

Στο διά ταύτα ο διαγωνισμός για το φιλέτο του Ορφανοτροφείου, ότι καλύτερο κυκλοφορεί στο real estate, ολοκληρώθηκε επιτυχώς (!!!), καθώς το τίμημα των Εβραίων μετά την αποχώρηση του εφοπλιστή θεωρήθηκε υψηλό!

Αφού πρώτα είχαν «τακτοποιηθεί» οι πρώην ένοικοι των υφιστάμενων χώρων, οικιών και εστιατορίων, που επί χρόνια νέμονταν από την Εκκλησία «στο τζάμπα» τα φιλέτα των φιλέτων! Παράταση του ενοικιοστάσιου για 18 χρόνια (!!!) αφού προηγουμένως υπήρξε μικρή αύξηση στο ετήσιο μίσθωμα!

Αλήθεια, τι έχει να πει για όλα αυτά ο Αρχιεπίσκοπος;

Συνεχίζεται …

Διαβάστε ακόμη: