Είναι γνωστό ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρακολουθεί αρκετά ποδόσφαιρο. Φυσικά, το ίδιο πράττει και τώρα, αφού δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Μάλιστα, με δημοσίευση που έκανε, εξέφρασε την υποστήριξή του στην εθνική ομάδα της Αργεντινής, φορώντας φανέλα του Λιονέλ Μέσι.

Η Αργεντινή απέκλεισε την Ολλανδία στη διαδικασία των πέναλτι και προκρίθηκε στα ημιτελικά του εφετινού Μουντιάλ, όπου θα αντιμετωπίσει την Κροατία.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Νικ Κύργιος ενώνουν τις δυνάμεις τους εν όψει Σαουδικής Αραβίας

Θα αγωνισθούν μαζί, στο διπλό του τουρνουά επίδειξης. Μάλλον μας… τρολάρουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νικ Κύργιος. Μετά την κόντρα τους στο Γουίμπλεντον, που κράτησε και αργότερα, σήμερα (09/12, 21:00) θα παίξουν… παρέα στο διπλό του τουρνουά επίδειξης της Σαουδικής Αραβίας.

Αν από την πλευρά του Κύργιου τέτοιου είδους κινήσεις δεν θα έπρεπε να εκπλήσσουν, για τον Τσιτσιπά ύστερα από όσα είχε πει την επομένη του μεταξύ τους αγώνα στο Γουίμπλεντον, αποτελεί αναμφίβολα έκπληξη το γεγονός ότι δέχθηκε να αγωνισθεί μαζί με τον Αυστραλό, στο διπλό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε αναφέρει πως «είναι ένας συνεχής εκφοβισμός, αυτό που κάνει, το bullying στους αντιπάλους του. Πρέπει να ήταν νταής στο σχολείο του και εμένα δε μού αρέσουν αυτοί οι τύποι. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που υποβιβάζουν έτσι, άλλους. Διαθέτει κάποια καλά στοιχεία στον χαρακτήρα του, αλλά έχει και μία κακή πλευρά, η οποία μπορεί να βλάψει τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω του».

Από την πλευρά του, λίγο καιρό μετά, ο Κύργιος τον ειρωνεύθηκε, λέγοντας ότι «ο προηγούμενος παρτενέρ μου ήταν ο Τσιτσιπάς, δε μπορεί να πάει κάτι χειρότερα» κι όμως, εκείνοι οι δύο, ελάχιστους μήνες μετά, θα παίξουν παρέα απόψε στο διπλό.

Διαβάστε ακόμη: