Ο Ντάνιελ Μαντσίνι είναι παίκτης του Παναθηναϊκού και επισήμως, από σήμερα το πρωί (26/01), καθώς το «τριφύλλι» γνωστοποίησε τη μεταγραφή, έπειτα από την πλήρη συμφωνία με τον Άρη.

Ο 26άχρονος άσος υπέγραψε συμβόλαιο 3.5 ετών (ήτοι έως το καλοκαίρι του 2026) με ετήσιες αποδοχές που θα φθάνουν –με τα μπόνους επίτευξης στόχων– τις 700.000€.

Μάλιστα, ο Αργεντινός πλάγιος μεσοεπιθετικός εντάχθηκε αμέσως στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Υπενθυμίζεται ότι οι «πράσινοι» κινήθηκαν «αστραπιαία» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και ενδεικτικό της διάθεσης για διαπραγμάτευση και συμφωνία το συντομότερο δυνατόν, αποτελεί το γεγονός ότι ο Ντάνιελ Μαντσίνι ταξίδεψε αεροπορικώς από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα προχθές το μεσημέρι (24/01), προκειμένου να υπάρξει η τελική επαφή μεταξύ των δύο πλευρών και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του radar.gr”.

Η τελική συμφωνία, μαζί με τα χρήματα που θα λάβει ο Άρης, το ποσοστό μεταπώλησης 20% που διατηρούσε η Μπορντό, τις προμήθειες και την εφορία, ανέρχεται σε ένα ποσό λίγο κάτω από τα 3.000.000€.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Ντάνιελ Μαντσίνι:

«Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με μεταγραφή από τον Άρη, του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού, Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο 26άχρονος ποδοσφαιριστής θα ανήκει στο “τριφύλλι”, έως τον Ιούνιο του 2026.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1996 στην πόλη Αροζίτο στην περιοχή της Κόρδοβα της Αργεντινής. Άρχισε το ποδόσφαιρο από την ακαδημία της Προγιέκτο Κρεσέρ, προτού μετακινηθεί στη σπουδαία ομάδα της Νιούελς Ολντ Μπόις, όπου προτού καν συμπληρώσει τα 19 του χρόνια, έκανε την πρώτη του συμμετοχή στη μεγάλη ομάδα.

Η γαλλική Μπορντό τον παρακολούθησε στενά και τελικά τον Ιανουάριο του 2017, τον απέκτησε όπου εκεί, δεν έμελλε να στεριώσει. Η Μπορντό θέλησε να δώσει στον Μαντσίνι χρόνο συμμετοχής και τον παραχώρησε δανεικό στην Τουρ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας. Το ίδιο έπραξε και τη σεζόν 2018 – 2019 όταν τον παραχώρησε στην Οσέρ, επίσης στη δεύτερη κατηγορία Γαλλίας.

Το καλοκαίρι του 2019, ο Μαντσίνι μετακόμισε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη. Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνίσθηκε σε 122 παιχνίδια, σκοράροντας 14 φορές και μοιράζοντας 18 ασίστ. Την τρέχουσα περίοδο, μετρά 3 γκολ, ενώ, με 6 ασίστ είναι πρώτος στην κατηγορία της Σούπερ Λίγκας. Καλωσορίζουμε τον Ντάνιελ, στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Διαβάστε ακόμη: